🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

KTC renk gamutu ve hz bakımından üstün. İkisi de BOE oxide tft panel kullanıyor. Parlaklık benzer. Renk doğruluğu şans işi.
Hocam teşekkürler KTC'nin garantisini index bilgisayar veriyormuş sanırım. Asus bilindik bir marka ya. index vs bildiğim bir şey değil. birkaç bin lira fazla verip asus alasım var. Servis vs. işleri KTC de nasıldır bilmiyorum açıkçası.

Hocam teşekkürler KTC'nin garantisini index bilgisayar veriyormuş sanırım. Asus bilindik bir marka ya. index vs bildiğim bir şey değil. birkaç bin lira fazla verip asus alasım var. Servis vs. işleri KTC de nasıldır bilmiyorum açıkçası.
asusun servisi trnin en rezili

asusun servisi trnin en rezili
Doğrudur Asus kullanıyorum Allah var monitör tarafında hiç işim düşmedi bugüne kadar. Ama dediğinde doğrudur güzide ülkemizde gördüğümüz şeyler. Asus anakart arızalanmıştı ve garantinin bitmesinin son ayındaydım. Yenisi ile değiştirmişlerdi ama bu dediğim 10 sene oldu ondan dolayı ve arkasında Asus olunca güven geliyor insana. Ben index kötüdür demiyorum bilmiyorum dedim sadece.

Doğrudur Asus kullanıyorum Allah var monitör tarafında hiç işim düşmedi bugüne kadar. Ama dediğinde doğrudur güzide ülkemizde gördüğümüz şeyler. Asus anakart arızalanmıştı ve garantinin bitmesinin son ayındaydım. Yenisi ile değiştirmişlerdi ama bu dediğim 10 sene oldu ondan dolayı ve arkasında Asus olunca güven geliyor insana. Ben index kötüdür demiyorum bilmiyorum dedim sadece.
Index AŞ; Apple, HP, Lenovo, Canon, LG, Microsoft, Intel, Asus, Acer, Epson, Western Digital, Sandisk ve Kingston gibi dünyanın lider teknoloji markalarını 8000'i aşkın iş ortağı ile Türkiye'nin her noktasına ulaştırıyor.
3924.webp

Bu rehberim her monitör için geçerli.
yukarıda arkadaşa direk model bazlı ayar önerisi vermişsiniz ondan yazdım

Arkadaşlar benim anladığım bu firmanın panellerinde muhakkak 2 ölü pixel oluyo gibi. Normalde herkese canınızı çok sıkmıyosa iade etmeyin diyen ben almaya çekinir oldum :)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

KTC

Alıntıyı görüntüle

KTC

WETRANSFER LİNKİNDE HAYALET TESTLERİ VAR; https://we.tl/t-frtrUnXDZZ

Benim yorumum görüntü kalitesi iyi beğendim.Tasarımıda hoş duruyor beyaz siyah güzel bir hava katmış.Ghosting testinde arkasında hafif siyah gölgelenme hissettim 300hz için bir tık fazla geldi bana.2 ölü piksel olması bir tık canımı sıktı.Karasızım SIRF BU DURUMDAN İADE EDEBİLİRİM.

Diğer Detaylı renk incemelerini zaten biiyorsunuz ona hiç girmiyorum.
hocam ne yapacaksınız bende de 2 tane ölü piksel çıktı ama her renkte gözükmüyor o yüzden kararsızım

hocam ne yapacaksınız bende de 2 tane ölü piksel çıktı ama her renkte gözükmüyor o yüzden kararsızım
ÖLÜ PİKSEL DEİL ASLINDA.Sıkışmış piksel zamanla düzelenler oluyor.Sürekli rgb renkleri yanıp söndüren videolar var yada https://www.jscreenfix.com/fix.html bu siteden düzeltme yapılabiliyor diyorlar ama çokda düzeleceğini sanmıyorum.Beyazlarda ve yeşilde gözüküyor benim ,dediğim gibi.

ÖLÜ PİKSEL DEİL ASLINDA.Sıkışmış piksel zamanla düzelenler oluyor.Sürekli rgb renkleri yanıp söndüren videolar var yada https://www.jscreenfix.com/fix.html bu siteden düzeltme yapılabiliyor diyorlar ama çokda düzeleceğini sanmıyorum.Beyazlarda ve yeşilde gözüküyor benim ,dediğim gibi.
bende de aynı beyaz ve yeşil. Renk modunu ne yaptınız benim kişisel de fakat şöyle

WhatsApp Image 2025-11-22 at 14.05.583.webp
oluyor.

normalde haritalar
WhatsApp Image 2025-11-22 at 14.05.58.webp
böyle gözükmesi lazım.
hangi modu seçmeliyim

@Tayfunns Hocam monitörün en alt kısmında fazlaca sıcaklık mevcut. Bunun nedeni nedir, fikriniz var mı?
Monitörün alt kısmı en sıcak olan yerdir. Bu normal. Eğer sıcaklıktan kaynaklı bir sorun yaşıyorsanız o zaman sıkıntı. Monitör kapandıktan sonra genleşme de olabilir. Çıt çıt diye ses gelir soğuduğu için. Ktc ye özgü bir durum değil.

Geri