Inverse ghosting sanırım dediğin hocam ultra hızda ghosting olması imkansız çünküghosting ultra hızlı modda aşırı belirginleşiyor ben gelişmişde kullanıyorum bütün hepsini test ettim sadece ultra hızlı modda cok fazla artış gördüm.
Inverse ghosting sanırım dediğin hocam ultra hızda ghosting olması imkansız çünküghosting ultra hızlı modda aşırı belirginleşiyor ben gelişmişde kullanıyorum bütün hepsini test ettim sadece ultra hızlı modda cok fazla artış gördüm.
Ultra hızı modda ghosting çok artıyormuş gibi gözükmesinin sebebi, overdrive modunu fullemiş olmanız. Ve o yaşanan şey ghosting değil overshoot.ghosting ultra hızlı modda aşırı belirginleşiyor ben gelişmişde kullanıyorum bütün hepsini test ettim sadece ultra hızlı modda cok fazla artış gördüm.
olabilir arkasında beyaz bulutlanma çıkıyor ben monitörden şuanlık memnunum uzun kullanım sonrası tekrar bir konu acıp detaylıca yapmayı düşünüyorum bakalım süreç nasıl ilerleyecek.Ultra hızı modda ghosting çok artıyormuş gibi gözükmesinin sebebi, overdrive modunu fullemiş olmanız. Ve o yaşanan şey ghosting değil overshoot.
Gecikme ve overshoot durumunun en dengeli olduğu overdrive modu advanced overdrive modu o modda kullanın.olabilir arkasında beyaz bulutlanma çıkıyor ben monitörden şuanlık memnunum uzun kullanım sonrası tekrar bir konu acıp detaylıca yapmayı düşünüyorum bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
İki monitör de aynı video açtım, açı farkı var ama ips fark edilmiyor diye biliyorum.Gecikme ve overshoot durumunun en dengeli olduğu overdrive modu advanced overdrive modu o modda kullanın.
Hangisi KTC?İki monitör de aynı video açtım, açı farkı var ama ips fark edilmiyor diye biliyorum.
AlttaHangisi KTC?
UFO da bı önce ki postta attimAltta
Parlaklığı arttırdınızmı standart 50 de geliyorAltta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
UFO da bı önce ki postta attim
Hdr açık ktc. Lenovo %90 da sdrParlaklığı arttırdınızmı standart 50 de geliyor
Ktc parlaklık yüzde 100 yapınHdr açık ktc. Lenovo %90 da sdr
Hdr açıkken panelde %100 yazıyor gerçek mi bilmiyorumKtc parlaklık yüzde 100 yapın
hocam ayıp değilmi niye monitörüme çöp atıyorsun çok ayıp idare ediyor işte4500 tl lik 100hz olanı gecikmesi yüksek bunun degil