İlk geldiğinde kutusu açılmış gibi miydi? Özellikle yuvarlak şeffaf etiketi kırışık mıydı?Benim üründe ölü piksel görmedim parlaklığını arttırdım bir kaç ayar yaptım gayet güzel şimdilik memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk geldiğinde kutusu açılmış gibi miydi? Özellikle yuvarlak şeffaf etiketi kırışık mıydı?Benim üründe ölü piksel görmedim parlaklığını arttırdım bir kaç ayar yaptım gayet güzel şimdilik memnunum.
Monitör bezle iyi silip, ölü piksel her detaydan baktığına emin misin ben 1 tane görmüştüm. İyice yakindan bakınca 1 tane de sıkışmış piksel gördüm. Renk paleti msig244pf benziyor. Lenovo r25i30 göre altında kaldı . Panel o kadar ovulmesine rağmen Lenovo tek geçti. Fhd olmasına rağmen. Ekstra bı ayar falan açılıyor mu ona da bakayim.Benim üründe ölü piksel görmedim parlaklığını arttırdım bir kaç ayar yaptım gayet güzel şimdilik memnunum.
Renk ayarlarını ellemedim parlaklık fullde hdr açık gsync açık ben göremedimMonitör bezle iyi silip, ölü piksel her detaydan baktığına emin misin ben 1 tane görmüştüm. İyice yakindan bakınca 1 tane de sıkışmış piksel gördüm. Renk paleti msig244pf benziyor. Lenovo r25i30 göre altında kaldı . Panel o kadar ovulmesine rağmen Lenovo tek geçti. Fhd olmasına rağmen. Ekstra bı ayar falan açılıyor mu ona da bakayim.
Menüsü Türkçe bu arada
R25İ-30'un renk gamutu daha iyi zaten:Monitör bezle iyi silip, ölü piksel her detaydan baktığına emin misin ben 1 tane görmüştüm. İyice yakindan bakınca 1 tane de sıkışmış piksel gördüm. Renk paleti msig244pf benziyor. Lenovo r25i30 göre altında kaldı . Panel o kadar ovulmesine rağmen Lenovo tek geçti. Fhd olmasına rağmen. Ekstra bı ayar falan açılıyor mu ona da bakayim.
Menüsü Türkçe bu arada
Evet öyleydi bence gelen ürünleri türkiyede Türkçe yapmışlarİlk geldiğinde kutusu açılmış gibi miydi? Özellikle yuvarlak şeffaf etiketi kırışık mıydı?
Evet öyleydi bence gelen ürünleri türkiyede Türkçe yapmışlar
Benim iki monitörüm de öyle geldi. Ölü piksel iadeleri diye düşünmüştüm.Evet öyleydi bence gelen ürünleri türkiyede Türkçe yapmışlar
Kullandığın monitör 1500:1 kontrast oranı sunması + daha geniş renk gamutuna sahip olmasından ötürü daha canlı geliyor. KTC en ucuz 2k ips monitör, renk olarak üst seviye 1080p monitörle kapışamaz. Eğer daha geniş renk gamutu ve kontrast oranı arıyorsan bütçeyi 9k bandına çıkarıp R27QE falan alman lazım. 1080p monitör parasına 2k monitör alıyorsun sonuçta, ortalamanın üstünde olması yeterli. Msi'ın 8k'ya sattığı 2K İPS monitör %100srgb bile sunmuyor. Bu monitör ortalama %87 DCI-P3 ve %125srgb volume sunarken Msi MAG275QF %75 DCI-P3 ve %106 SRGB volume değeri sunabiliyor ancak. Fiyatına göre iyi yani. Övülmesinin sebebi de bu zaten.ben de msi g241 vardı onu yan monitör yaptım renklerini çok beğenmedim msi'ın renkleri daha güzel geliyor daha canlı 27'ye alışmam zaman alıcak gibi duruyor ama galiba iade edeceğim ölü piksel çıkmadı
Birşeyi fark ettim Lenovo daha parlakimsi veriyor rengi ama sanki filtre var gibi ktc ise daha doğal geldi rengi bana. Sence 1 ölü piksel ve 1 sıkışan piksel var iade edeyim mi sağ alt köşede hayvan videoları da rahatsız etmiyor, görünmüyor bile. Kararsız kaldımR25İ-30'un renk gamutu daha iyi zaten:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu farkı hissettiren şey DCI-P3 oranı.
fotoda ki adaptör monitöre mi ait hocam gömülü değil mi adaptörüBenim üründe ölü piksel görmedim parlaklığını arttırdım bir kaç ayar yaptım gayet güzel şimdilik memnunum.
Evet adaptör monitöre aitfotoda ki adaptör monitöre mi ait hocam gömülü değil mi adaptörü
İstediğin bu sanırım video olmuş bilmiyorum ama yapmaya çalıştımTüm overdrive modlarında ghosting testi yapabilir misiniz?
Hocam hangi monitörü kullaniyordunuzBende 1 ölü piksel 1 sıkışan piksel var sağ alt köşede Windows saatin üstünde
Renk paleti Lenovo r25i30 göre 1 tık altı kalıyor
Lenovo SDR olarak kullanıyorum
Ktc hdr ne varsa açtım windowtan
İade etsem mi, etmesem mi bilemedim. 2k çözünürlüğe göre fhd monitörüm daha güzel görüntü veriyoranlayamadım