🔥İndirim KTC H27T22C 27 İnç 2K 180 Hz IPS 6.291 TL

Benim üründe ölü piksel görmedim parlaklığını arttırdım bir kaç ayar yaptım gayet güzel şimdilik memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk geldiğinde kutusu açılmış gibi miydi? Özellikle yuvarlak şeffaf etiketi kırışık mıydı?

Benim üründe ölü piksel görmedim parlaklığını arttırdım bir kaç ayar yaptım gayet güzel şimdilik memnunum.
Monitör bezle iyi silip, ölü piksel her detaydan baktığına emin misin ben 1 tane görmüştüm. İyice yakindan bakınca 1 tane de sıkışmış piksel gördüm. Renk paleti msig244pf benziyor. Lenovo r25i30 göre altında kaldı . Panel o kadar ovulmesine rağmen Lenovo tek geçti. Fhd olmasına rağmen. Ekstra bı ayar falan açılıyor mu ona da bakayim.

Menüsü Türkçe bu arada

Ekler

• IMG_20250618_180909_edit_1267761103681.webp
    IMG_20250618_180909_edit_1267761103681.webp
    1 MB · Hit: 93
Monitör bezle iyi silip, ölü piksel her detaydan baktığına emin misin ben 1 tane görmüştüm. İyice yakindan bakınca 1 tane de sıkışmış piksel gördüm. Renk paleti msig244pf benziyor. Lenovo r25i30 göre altında kaldı . Panel o kadar ovulmesine rağmen Lenovo tek geçti. Fhd olmasına rağmen. Ekstra bı ayar falan açılıyor mu ona da bakayim.

Menüsü Türkçe bu arada
Renk ayarlarını ellemedim parlaklık fullde hdr açık gsync açık ben göremedim

Menüsü Türkçe bu arada
R25İ-30'un renk gamutu daha iyi zaten:
180hz Frsync OFF standart level4 IN (6).webp

Desktop Screenshot 2025.06.07 - 16.41.21.77.webp

Bu farkı hissettiren şey DCI-P3 oranı.

Ekler

• 1000198164.webp
    1000198164.webp
    1.6 MB · Hit: 68
ben de msi g241 vardı onu yan monitör yaptım renklerini çok beğenmedim msi'ın renkleri daha güzel geliyor daha canlı 27'ye alışmam zaman alıcak gibi duruyor ama galiba iade edeceğim ölü piksel çıkmadı
Kullandığın monitör 1500:1 kontrast oranı sunması + daha geniş renk gamutuna sahip olmasından ötürü daha canlı geliyor. KTC en ucuz 2k ips monitör, renk olarak üst seviye 1080p monitörle kapışamaz. Eğer daha geniş renk gamutu ve kontrast oranı arıyorsan bütçeyi 9k bandına çıkarıp R27QE falan alman lazım. 1080p monitör parasına 2k monitör alıyorsun sonuçta, ortalamanın üstünde olması yeterli. Msi'ın 8k'ya sattığı 2K İPS monitör %100srgb bile sunmuyor. Bu monitör ortalama %87 DCI-P3 ve %125srgb volume sunarken Msi MAG275QF %75 DCI-P3 ve %106 SRGB volume değeri sunabiliyor ancak. Fiyatına göre iyi yani. Övülmesinin sebebi de bu zaten.

fotoda ki adaptör monitöre mi ait hocam gömülü değil mi adaptörü

ghosting ultra hızlı modda aşırı belirginleşiyor ben gelişmişde kullanıyorum bütün hepsini test ettim sadece ultra hızlı modda cok fazla artış gördüm.

Bende 1 ölü piksel 1 sıkışan piksel var sağ alt köşede Windows saatin üstünde
Renk paleti Lenovo r25i30 göre 1 tık altı kalıyor
Lenovo SDR olarak kullanıyorum
Ktc hdr ne varsa açtım windowtan
İade etsem mi, etmesem mi bilemedim. 2k çözünürlüğe göre fhd monitörüm daha güzel görüntü veriyor 😀 anlayamadım
Hocam hangi monitörü kullaniyordunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,077
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri