ktc yimi alcan knkAbi ekran güzel gözüküyormuş teşekkürler alıcam bu monitörü.
Şaka bi yana ufo testini bile yanlış yapmış. Ghosting için olan halini açmak yerine hz ölçmek için olan halini açmış.
ktc yimi alcan knkAbi ekran güzel gözüküyormuş teşekkürler alıcam bu monitörü.
Şaka bi yana ufo testini bile yanlış yapmış. Ghosting için olan halini açmak yerine hz ölçmek için olan halini açmış.
TR de yapılan incelemeler kağıtüstü verileri okuyup geçmekten ibaret olduğu için bir işe yaramıyor. Forumdan alan bir kullanıcı kullanıcı deneyimlerini aktarırsa fena olmaz tabii. Ölü piksel konusunda daha çok marka değilde satıcı önemli. Gaming gen, itopya, incehesap, vatan vb firmalar işi yokuşa sürüyor. İstersen asus veya msi al bu böyle yani. Lenovo da şikayetler azaldı, sonradan kalite kontrol kısmında toparladı diye düşünüyorum. Tabii şans bu, çıkmayacağının garantisini veremem.Tabikide yabancı inceleme iyidir ama hocam ilk izlenim ve kalite kontrol açısından nasıl bir ürün gelir o önemli malum 6 ölü piksel altına değişim yok sadece iade varmış cok önemli değil ama sırf kalite kontrol yüzünden lenovo dan vazgeçmiştim.
Nasıl buldunuz?yarına teslimat, geliyor benimki
İşteyim eve gelmiş, gidince bakicam hocam.Monitörler gelmiş.
Nasıl buldunuz?
Nasıl buldunuz?Çektim bi tane 6192 tl bakalım nasıl çıkacak
Nasıl buldunuz?çektim ben de 1 tane ölü piksel çıkarsa iade artık değişim yok madem umarım çıkmaz 17 haziranda geliyor
ben de msi g241 vardı onu yan monitör yaptım renklerini çok beğenmedim msi'ın renkleri daha güzel geliyor daha canlı 27'ye alışmam zaman alıcak gibi duruyor ama galiba iade edeceğim ölü piksel çıkmadıNasıl buldunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl buldunuz?
Benim üründe ölü piksel görmedim parlaklığını arttırdım bir kaç ayar yaptım gayet güzel şimdilik memnunum.Nasıl buldunuz?
Nasıl buldunuz?
Benim üründe ölü piksel görmedim parlaklığını arttırdım bir kaç ayar yaptım gayet güzel şimdilik memnunum.
hayırlı olsun güzel gözüküyor ürünBenim üründe ölü piksel görmedim parlaklığını arttırdım bir kaç ayar yaptım gayet güzel şimdilik memnunum.
Evet çok incelemeye vaktim olmadıhayırlı olsun güzel gözüküyor ürün
kameranızın lensini temizleyip tekrar çekermisinizBenim üründe ölü piksel görmedim parlaklığını arttırdım bir kaç ayar yaptım gayet güzel şimdilik memnunum.
Deme usta onuBende 1 ölü piksel 1 sıkışan piksel var sağ alt köşede Windows saatin üstünde
Renk paleti Lenovo r25i30 göre 1 tık altı kalıyor
Lenovo SDR olarak kullanıyorum
Ktc hdr ne varsa açtım windowtan
İade etsem mi, etmesem mi bilemedim. 2k çözünürlüğe göre fhd monitörüm daha güzel görüntü veriyoranlayamadım
Tüm overdrive modlarında ghosting testi yapabilir misiniz?Bende 1 ölü piksel 1 sıkışan piksel var sağ alt köşede Windows saatin üstünde
Renk paleti Lenovo r25i30 göre 1 tık altı kalıyor
Lenovo SDR olarak kullanıyorum
Ktc hdr ne varsa açtım windowtan
İade etsem mi, etmesem mi bilemedim. 2k çözünürlüğe göre fhd monitörüm daha güzel görüntü veriyoranlayamadım