🔥İndirim KTC H27T22C 27 İnç 2K 180 Hz IPS 6.291 TL

Tabikide yabancı inceleme iyidir ama hocam ilk izlenim ve kalite kontrol açısından nasıl bir ürün gelir o önemli malum 6 ölü piksel altına değişim yok sadece iade varmış cok önemli değil ama sırf kalite kontrol yüzünden lenovo dan vazgeçmiştim.
TR de yapılan incelemeler kağıtüstü verileri okuyup geçmekten ibaret olduğu için bir işe yaramıyor. Forumdan alan bir kullanıcı kullanıcı deneyimlerini aktarırsa fena olmaz tabii. Ölü piksel konusunda daha çok marka değilde satıcı önemli. Gaming gen, itopya, incehesap, vatan vb firmalar işi yokuşa sürüyor. İstersen asus veya msi al bu böyle yani. Lenovo da şikayetler azaldı, sonradan kalite kontrol kısmında toparladı diye düşünüyorum. Tabii şans bu, çıkmayacağının garantisini veremem.

Lenovoyla da alakalı incelemem var bakmak isterseniz şu konuya göz atın:

Nasıl buldunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl buldunuz?
ben de msi g241 vardı onu yan monitör yaptım renklerini çok beğenmedim msi'ın renkleri daha güzel geliyor daha canlı 27'ye alışmam zaman alıcak gibi duruyor ama galiba iade edeceğim ölü piksel çıkmadı

Nasıl buldunuz?

Nasıl buldunuz?
Benim üründe ölü piksel görmedim parlaklığını arttırdım bir kaç ayar yaptım gayet güzel şimdilik memnunum.

Benim üründe ölü piksel görmedim parlaklığını arttırdım bir kaç ayar yaptım gayet güzel şimdilik memnunum.

Ekler

• 1000198197.webp
    1000198197.webp
    374.1 KB · Hit: 132
hayırlı olsun güzel gözüküyor ürün

Bende 1 ölü piksel 1 sıkışan piksel var sağ alt köşede Windows saatin üstünde
Renk paleti Lenovo r25i30 göre 1 tık altı kalıyor
Lenovo SDR olarak kullanıyorum
Ktc hdr ne varsa açtım windowtan
İade etsem mi, etmesem mi bilemedim. 2k çözünürlüğe göre fhd monitörüm daha güzel görüntü veriyor 😀 anlayamadım

İade etsem mi, etmesem mi bilemedim. 2k çözünürlüğe göre fhd monitörüm daha güzel görüntü veriyor 😀 anlayamadım
Deme usta onu 🥹 alıcaktık oysa

Tüm overdrive modlarında ghosting testi yapabilir misiniz?

Geri