Yardım KTC Monitörde 3 tane ölü pixel

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,842

Ekler

• resim_2025-07-09_132542467.webp
    resim_2025-07-09_132542467.webp
    322.7 KB · Hit: 71
  • resim_2025-07-09_132556160.webp
    resim_2025-07-09_132556160.webp
    628.2 KB · Hit: 69
HB iade alır diyebiliyorum ama araştırın yinede

Garanti süreci başka bir şey iade süreci başka şey iadeyi kabul etmeme gibi bir şansı yok zaten onun süresi var bu süre içinde iade etmen gerekir ürüne zarar vermeden mazeretsiz iade edebilirsin.

Garanti süreci başka bir şey iade süreci başka şey iadeyi kabul etmeme gibi bir şansı yok zaten onun süresi var bu süre içinde iade etmen gerekir ürüne zarar vermeden mazeretsiz iade edebilirsin.
değişimde galiba 5 pixel şartı vardı birisi öyle yazmıştı direk iade edip bir daha almak daha mantıklı o zaman

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
müşteri hizmetlerine yaz değişim talebini de kabul ederler

değişimde galiba 5 pixel şartı vardı birisi öyle yazmıştı direk iade edip bir daha almak daha mantıklı o zaman
aynen öyle yeni alınan üründe garantiyi falan hiç karıştırmayın 14 gün içinde iade düzgünce geri kutula zarar vermeden geri postala gitsin para kolay kazanılmıyor afedersiniz. Kimse yeni aldığı bir sürü para bayıldığı ürünü ayıplı almak istemez. Paranı geri versinler boşver. Sorunsuzu gelene kadar devam he sorunsuz geldi sonradan bozuldu o zaman garanti, değişim vs düşünülür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

müşteri hizmetlerine yaz değişim talebini de kabul ederler
niye öyle bir uğraşa girsin ki bana bozuk mal satacaklar sonra da ben uğraşacağım öyle şey olur mu doğrudan iade etmek lazım. 14 gün içinde iade hakkınızı savunun koruyun arkadaşlar. Daha sonra bozulursa bu süreci böyle yürütün. Bozuk mal almaya ne ara bu kadar ikna olduk lütfen :peeposad: :peepokalp:

aynen öyle yeni alınan üründe garantiyi falan hiç karıştırmayın 14 gün içinde iade düzgünce geri kutula zarar vermeden geri postala gitsin para kolay kazanılmıyor afedersiniz. Kimse yeni aldığı bir sürü para bayıldığı ürünü ayıplı almak istemez. Paranı geri versinler boşver. Sorunsuzu gelene kadar devam he sorunsuz geldi sonradan bozuldu o zaman garanti, değişim vs düşünülür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

niye öyle bir uğraşa girsin ki bana bozuk mal satacaklar sonra da ben uğraşacağım öyle şey olur mu doğrudan iade etmek lazım. 14 gün içinde iade hakkınızı savunun koruyun arkadaşlar. Daha sonra bozulursa bu süreci böyle yürütün. Bozuk mal almaya ne ara bu kadar ikna olduk lütfen :peeposad: :peepokalp:
Ürünü aldığı fiyattan geri alamayacak bir durumda şuan değişim talep eder sorun çıkarsa tekrardan iade talep eder

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: VeV1
Ürünü aldığı fiyattan geri alamayacak bir durumda şuan değişim talep eder sorun çıkarsa tekrardan iade talep eder
Tamam o zaman şöyle söyleyeyim. Belki de o yüzden bu ürünü indirim ile sattılar. İade ve değişim süreçleri markadan markaya değişiyor Türkiye gibi haklarının savunulması çok çok zor olan bir ülkede bu kumara hiç girmeyin. Örneğin koca marka asus ya 3 bölgede ayrı ayrı tek ölü piksel ya da tek bölgede 5 ölü piksel ile değişim yapıyor. Markadan markaya değişen ve sizi süründürecek bu sisteme hiç bulaşmayın. İndirim ne kadar bilmiyorum ama yarı yarıya olmadığı sürece bence hiç ama hiç bu süreçle uğraşılmaz bence değmez.

Geri