Küçük Boyutlu PC Sorunsalı

Akanzai

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
305
Minimal boyutlarda pc almak veya toplamak istiyorum.Ancak güçsüzde olmaması lazım.Mini itx dizsem fiyat çok uçuyor ve boyutları genede büyük geliyor.Taşınabilirliği pek yok.Ama performansı benim kontrolümde oluyor.El konsolu olabilir aslında ancak gücü yetersiz gibi hissettiriyor.ROG Ally Xbox X düşünüyorum.Ev içinde monitöre bağlayarak kullanabilirim.Ama ilerde çok çabuk yetersiz gelebilir.Birde laptop seçeneği var.Hem ev kullanımı hem taşıma olarak en orta hallisi.Performansıda fena değil.Ancak ben küçük ekranda oynamak istemiyorum.Monitöre bağlamam lazım o zamanda mini itx sistem dizmekle aynı mantığa geliyor.Ve masada görünüşüde rahatsız edici oluyor.El konsolu daha hoş duruyor.Sizinde fikrinizi almak istiyorum.Hangisini tercih etmeliyim? Bütçem 70bin civarı.

Bu mini sistem çok sıkıntılı ya. Mesela 5060ti ve 5070 mini çıktı globalde ama bizim topraklara gelmez diye tahmin ediyorum gelse bile global fiyatları 760 dolar bandında fiyatları var. Zotacin 5060 solid serisi var ama kafanızdakine tam uyar mı bilmiyorum veya mini atx kasalar için ekstra küçük psu bulmak da zor. Valla başlı başına sıkıntı bende çok merakla araştırdım ama micro atx maalesef ki en ulaşılabilir hali gibi baktığım kadarıyla. Kan, ter ve gözyaşıyla birlikte ekteki videodaki gibi bir sistem toplayabilirsiniz sabrınız yeterse :)

Geri