Hot 50 modeli. Sundukları benzer, batarya ve hızlı şarj konusunda daha geride. G100 olması sadece 99 yerine 100 yazması oluyor.İnfinix note 50 miydi neydi o vardi
Hot 50 modeli. Sundukları benzer, batarya ve hızlı şarj konusunda daha geride. G100 olması sadece 99 yerine 100 yazması oluyor.İnfinix note 50 miydi neydi o vardi
Hocam telefon bilmiyorum da bu güzel yüreğiniz için sizi tebrik ediyorum her kardeşin keşke sizin gibi abisi veya ablası olsaMax 9 k ya taksitli telefon alicam telefonu eskidi onun cebimde son para bu standoff 2 ile pubg diye bir oyun oynuyormus bu fiyata standoff 2 de 120 fps cihaz varmidir anlayan vars
SoC verimli, Phone 1 de iyi yönetebilir bunu. PUBG Mobile'da 60 FPS verebiliyor. Diğer oyunlar hakkında detaylı testi fazla yok, muhtemelen onları da rahatça oynatır. Cihaz eski ancak sundukları yenilere göre çok daha yeni.O eski bir telefon degilmi cok birde dusuk fps mis o oyunlarda baktimda
Realme 11 daha iyi sanırımRealme 11 de alabilirim hangisi daha iyi
bu bütçelerde tablet daha iyi olur sanırım tabletlerin genel olarak oyun performansı daha iyi oluyor poco telefonlara bakabilirsin.Max 9 k ya taksitli telefon alicam telefonu eskidi onun cebimde son para bu standoff 2 ile pubg diye bir oyun oynuyormus bu fiyata standoff 2 de 120 fps cihaz varmidir anlayan vars
Realme 11, Realme 10'a göre daha iyidir. 10k fiyatlı olduğundan yazmadım, fiyatı 9k üstünde, bu model de alınabilir. X3 Pro'nun bir süre sonra anakart sorunu yaşatma ihtimali var. Sağlıklı cihaz değil, alınmamalı.Realme 11 de alabilirim hangisi daha iyi
snapdragon 890 ve 8gb ram var yüksek ihtimal 120fps oynatmaz ama 90 - 75 arası oynatır Realme cihazlarada bakabilirsin ama x3 pro nun gücü daha yüksek.X3 pro Alınır mı? sizce?
Benim eski telefonumdu, kronik arızalı telefon, anakartı bozulmuştuX3 pro Alınır mı? sizce?
AnliyorumBenim eski telefonumdu kronik ağrızalı telefon anakartı bozulmuştu
Yenilenmis a54 Alınır mı? yada s20 plusBenim eski telefonumdu kronik ağrızalı telefon anakartı bozulmuştu
Fazla oynandığı takdirde (benim yaptığım gibi) ısınma ile lehimler patlayıp anakart arızalanıyor realme 10 alın yeterAnliyorum
Yenilenmiş telefon önermiyorum ikinci el alin daha iyiAnliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yenilenmis a54 Alınır mı? yada s20 plus