Küçük mouse kullanmak hassasiyet problemi yaratır mı

Reaksiyon skoru
25
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topladım yakın bir zamanda 3060tili 5600xli her şey iyi hoş derken almış olduğum mouse a fazla bir bütçe ayıramadım razer deathadder v2 mini aldım mouse elime küçük geliyor mu gelmiyor mu anlamıyorum lol oynarken eskiden çöp bilgisayarımla 15 liralık mousela istediğim gibi yönlendirdiğim imleç şu an ben oynatırken hep bir taraflara kayıyor titriyor oynayanlar bilir adamların ultisini veya spellerini pinglemek istediğimde dahi sağa sola falan click atıyorum dpi ayarını elime en uygun şekilde yaptım keza fare hızını da olabildiğince iyi ayarladım ama bu sorunun üstesinden gelemiyorum mouse un küçük oluşu bu sorunun nedeni olabilir mi bunu öğrenmek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elim büyük değil normal internet kafelerde kullanılan 15 20 liralık mouselarda bile rahatlıkla 5-10 dk içinde alışıp rahatlıkla click atabiliyordum cs csgo vs. oynarken ama bu mouse ile oynarken garip bir şekilde mouse u getirmek istediğim yere getirdiğimde hep bir sağa sola bir taraflara kayıyor net bir şekilde kontrol edemiyorum

tahminen mousenin küçüklüğüyle alakası yoktur

isterseniz " fare ayarlarını aratın, sağ taraftan ek fare seçeneklerini seçin, oradan işaretçi seçeneklerini açın, hareket bölümündeki "işaretçi hassasiyetini arttır" yerini kapatarak ve ya kapalıysa açarak deneyin.

tahminen mousenin küçüklüğüyle alakası yoktur

isterseniz " fare ayarlarını aratın, sağ taraftan ek fare seçeneklerini seçin, oradan işaretçi seçeneklerini açın, hareket bölümündeki "işaretçi hassasiyetini arttır" yerini kapatarak ve ya kapalıysa açarak deneyin.
evet fare o kadar kaymıyor işaretci hassasiyetini arttır seçeneğini işaretlediğimde ama yavaşladı biraz ayar yapmaya çalışayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok ya yine bir şey değişmedi fare çok yavaşladı öyle yapınca o kadar ben diğer insanlar gibi fareyi aşırı sağa sola götüren biri değilim çok minik hareket ettiriyorum ama her hareketten sonra fareyi kaldırıyorum sürter gibi belki de bu yüzdendir sensörle alakalı bir durumdur

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,023
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri