Küçükçekmece altyapı Hk.

slayerzs34

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
509
Selam dostlar,
Küçükçekmece'de metrobüse yakın mahallelerde oturanlar yeşillendirsin lütfen. Ben Bahçelievler'den Küçükçekmece'ye taşınmayı planlıyorum bu hafta. Türksat kablo TV 6 yıllık abonesiyim. 100mbps net + kamu TV hizmeti 80 TL ödüyorum. Hizmet oralarda var mı ? Öncelik bu. Yok ise 100mbps en uygun fiyatlı hangi iss var oralarda? Bilgisi olan yoruma :) akıllı sınırsız tarzı bir şey de olur. Onu kullanıyorum halihazırda.

Müşteri hizmetlerini arayın.
Bulunduğum yerde telefon çekmiyor. Ben bilgisi olanlardan yorum bekliyorum. Genel bilgi değil. Orada oturan bilen. Ayrıca Türksat kablo TV dışında iss soruyorum
Post automatically merged:

Tevfikbey Mh oturuyorum 3 senedir boş port yokmus :)
Her allahın günü sövüyorum arayıp artık ben aramadan türktelekom arıyor çalısmalarımız devam ediyor diye :)
Korktuğum şey bu işte

Neden kızgın attınız ? Bulunduğunuz yerde telefon çekmemesi benim sorunum mu olaya anlam veremedim :D

Bulunduğum yerde telefon çekmiyor. Ben bilgisi olanlardan yorum bekliyorum. Genel bilgi değil. Orada oturan bilen. Ayrıca Türksat kablo TV dışında iss soruyorum

Korktuğum şey bu işte
Ben 10senedir türktelekom kullanıyorum 2 arkadaş almıstık 2 daire yan yana işte bayadır kullanıyoruz sorunumuz sıkıntımız yok 35mb/7up veriyorlar aylık 35tl oduyoruz 35/35:70tl oduyoruz.
2019 Sonlarına dogru tek basıma net baglatmak için basvurdum o gün bugundür port beklıyorum Arkadaslarımdan daha uzun bekleyende varmıs.

Korktuğum şey bu işte
Geçmiş olsun reis.

Ben 10senedir türktelekom kullanıyorum 2 arkadaş almıstık 2 daire yan yana işte bayadır kullanıyoruz sorunumuz sıkıntımız yok 35mb/7up veriyorlar aylık 35tl oduyoruz 35/35:70tl oduyoruz.
2019 Sonlarına dogru tek basıma net baglatmak için basvurdum o gün bugundür port beklıyorum Arkadaslarımdan daha uzun bekleyende varmıs.
Taşınmaktan vazgeçeceğim o olacak

Bu arada internet hızına göre bir semte taşınacagim diyordum port olayı sıkıntı önce interneti öğreneyim sonra eve bakayım diyordum

Geçmiş olsun reis.
Teşekkür ederim😁

Taşınmaktan vazgeçeceğim o olacak

Bu arada internet hızına göre bir semte taşınacagim diyordum port olayı sıkıntı önce interneti öğreneyim sonra eve bakayım diyordum

Teşekkür ederim😁
Usta kızgın atıyorsun sakin ol olmadı fiber getiririz TT den ama Millenicom kullanırsın.

Mahelle Mahalle değişiyor bazı yerlere fiber var adreslerden kontrol et.

Geri