Küçükçekmece altyapı Hk.

Selam dostlar,
Küçükçekmece'de metrobüse yakın mahallelerde oturanlar yeşillendirsin lütfen. Ben Bahçelievler'den Küçükçekmece'ye taşınmayı planlıyorum bu hafta. Türksat kablo TV 6 yıllık abonesiyim. 100mbps net + kamu TV hizmeti 80 TL ödüyorum. Hizmet oralarda var mı ? Öncelik bu. Yok ise 100mbps en uygun fiyatlı hangi iss var oralarda? Bilgisi olan yoruma :) akıllı sınırsız tarzı bir şey de olur. Onu kullanıyorum halihazırda.
Ben küçükçekmecede oturuyorum sitemizin hemen altında metrobüs var ve genel olarak bölgede süperonline altyapısı var 100 mbps verebilecek en uygun iss de bence milleni com
Post automatically merged:

Ben küçükçekmecede oturuyorum sitemizin hemen altında metrobüs var ve genel olarak bölgede süperonline altyapısı var 100 mbps verebilecek en uygun iss de bence milleni com
fiber bu arada

Mahelle Mahalle değişiyor bazı yerlere fiber var adreslerden kontrol et.
İşte firmaları tek tek bakmak yerine bizimkiler varsa bilgi verir belki dedim bakalım

fiber bu arada
İşte bu. Aldım kenara not olarak. Umut ışığı var :) teşekkür ederim değerli cevabın için

Usta kızgın atıyorsun sakin ol olmadı fiber getiririz TT den ama Millenicom kullanırsın.
Yok yok bakma sen benim kızgınlığıma Mart ayındayız ondan... 😸

:( çok ta uzak sayılmayız yinede sizde durum böyle olmasına şaşırdım
Millenicom'u severim. Bakalım ne diyecekler. Çeken bir yere geçince arayacagım. Bilgi veririm. Bakalım başka neler çıkacak

İşte firmaları tek tek bakmak yerine bizimkiler varsa bilgi verir belki dedim bakalım

İşte bu. Aldım kenara not olarak. Umut ışığı var :) teşekkür ederim değerli cevabın için
bir şey değil :)

Millenicom'u severim. Bakalım ne diyecekler. Çeken bir yere geçince arayacagım. Bilgi veririm. Bakalım başka neler çıkacak
Bence en iyi iss şuan o bu arada söylemeyi unuttum ben istasyon caddesinde oturuyorum

bir şey değil :)

Bence en iyi iss şuan o bu arada söylemeyi unuttum ben istasyon caddesinde oturuyorum
Ben baktım mesela istediğim yerden 96 mbps iyiymiş metrobüse yakın arıyorum. Kiralık bildiğin ev varsa onu da sormuş olayım 😁

Geçmeden rehberimi okumanı tavsiye ederim reis, bir sorun olursa sor lütfen.

Ben baktım mesela istediğim yerden 96 mbps iyiymiş metrobüse yakın arıyorum. Kiralık bildiğin ev varsa onu da sormuş olayım 😁
Kriterlerin neler metrobüse yakın olması dışında kriterlerin neler hangi semtte istiyrsun (özelden yazabilirsin istersen

Geçmeden rehberimi okumanı tavsiye ederim reis, bir sorun olursa sor lütfen.
Çok teşekkür ederim okuyacağım

Kriterlerin neler metrobüse yakın olması dışında kriterlerin neler hangi semtte istiyrsun (özelden yazabilirsin istersen
1+1 deprem sonrası bahçe kat olmayan Güneş gören işi ses yalıtımı olan doğalgazlı yeterli gibi özelden yazayim o halde.

Millenicom varmış bakalım. Teşekkürler konu kilit:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,495
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri