Neler Yeni

Küfür eden biri hapise girer mi

caneblat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
caneblat
Merhaba Facebook üzerinden birisi çok sinirlendirdi bende ana avrat çok sövdüm mahkemeye vereceğini söyledi daha önce başına gelen varmı yada bilgisi olan internette 70 bin lira para cezası yada 2 3 yıla kadar hapis diyor ne yapmam lazım bilgisi olan varmı

elemin

80+ Bronze
hapise girme durumu olmaz da muhtemelen korkutmak için söylemiştir o süreçle uğraşacağını sanmıyorum .

fatik1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Fatih Öztütk
Verse bile tahrik var diyorsun uyarmaya rağmen devam ettiyse bir şey olacağını düşünüyorum

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Merhaba Facebook üzerinden birisi çok sinirlendirdi bende ana avrat çok sövdüm mahkemeye vereceğini söyledi daha önce başına gelen varmı yada bilgisi olan internette 70 bin lira para cezası yada 2 3 yıla kadar hapis diyor ne yapmam lazım bilgisi olan varmı
Hiçbir şey olmaz %95 eğer %95 denk gelirse sorun yok %5 denk gelirse de bir şey olmaz maks para cezası ödersin 70k para cezası falanda yok gidip devlete vergi niteliğinde bi tazminat veriyosun maksimumu bu, adama bile gitmiyo o para ayrıca 2, 3 yıl hapis zaten para cezasına çevriliyor

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
alp
Vermezsen... de sıradan birinin bu sürece gireceğine ihtimal vermiyorum

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Batuhan
Arkadaşım 17 bin lira ödedi. Klasik holigan taraftar kavgası galatasaraylı birine sağlam sövmüştü o kişi hukukla mı ne uğraşıyormuş şansına bayağı adliye gidip geldi 2-3 sene sürdü toplam 17 bin lira gibi bir para ödedi bundan 2 sene önce şuan fiyatlar ne olmuştur orasını bilemem bu tarz yerlerde gaza gelip hakaret vs etmiyorum ben ama maddi manevi tazminat açma hakkı falan var tabi blöf vs. yapmıyorsa bazı insanlar sırf bundan para kazanıyor sosyal medyada toxicleyip hakaret durumunda hakaret eden kişiyi dava edip parasını alıyorlar. Ünlü kişilerdede bu tarz dava eden insanlar var. Örneğin Jahrein, ilavetv vb. kendilerine küfür edildiğinde avukatına hakaret davası açtırıp vs. dava sonunda hakaret eden taraf bu paraları mecbur ödemek durumunda kalıyor. Bu arada bu durumu eleştirmiyorum en doğal hakları hakaret eden kişinin etmemesi gerek aynısı bana olsa belki ben bile açarım o anlık psikoloji ve konu içeriğiyle ilgili tamamen. Herkes şahsına ailesine hakaret küfür vb. durumu konduracak taşıyacak diye bir durum söz konusu değil. Açık net bir şekilde devletin yasaları var bunlara uymak zorundayız.

Son düzenleme:
Top Bottom