Kulağım çalışmıyor !

Bence kendi haline bırakmak en iyisi, daha fazla zarar verme kulağına.
Zaten ortada bir zarar da yok. Normal bir şey ama farklı farklı şeyler denersen kulağına bu kez gerçekten hasar verirsin.

Panik oldum nedense.
Geçen gün banyo yaptım çıktıktan sonra duymamaya başladı sonra düzeldi ama bugün fark ettim ki yine duymuyor. Kulak çöpü fln kullandım elimle kulağımı çalıştırmaya çalışıyorum bi duyuyorum bi duymuyorum.
(Sağ kulağım)
(Dalga geçmiyorum çok ciddiyim hatta şu an sağ kulağım yine duymuyor)
Bilmiyorum su kaçmış olabilir normalde havuzda kuşağına su kaçtığında garip bir ses olur ama bir ara garip bir şekilde kaçtı kafamın içini tamamen dolu hissediyorum çok az duyuyorum kafamı salladım çıkardım ama çok kötüydü

Son düzenleme:
Hocam adam duymuyor diyor siz normal diyonuz o.O2
Aynısını ben de yaşadım da ondan. Ben de korkmuştum ama duştan sonra böyle bir durum olduysa normaldir. Dediğim gibi bu durumu yaşadığım için biliyorum.

Panik oldum nedense.
Geçen gün banyo yaptım çıktıktan sonra duymamaya başladı sonra düzeldi ama bugün fark ettim ki yine duymuyor. Kulak çöpü fln kullandım elimle kulağımı çalıştırmaya çalışıyorum bi duyuyorum bi duymuyorum.
(Sağ kulağım)
Arkadaşım biz napalim bu durumda? Bişey desek senin zararına olabilir. Hastaneye gitsene.

Panik oldum nedense.
(Sağ kulağım)
Hasta olabilirsin grip gibi bişi bendede az duyma veya hiç duymama oluyodu hasta olduğumda

Sağ doğru eğil ve tek ayak üstünde zıpla, zıplarken de sol kulağına vur. Ben de her zaman işe yarar.

Garantisi devam ediyorsa yolla gitsin benimki de bozuldu
indir (1).jpg

Sağ doğru eğil ve tek ayak üstünde zıpla, zıplarken de sol kulağına vur. Ben de her zaman işe yarar.
Beynin iki lobunu da çalıştırmak için yapılan zor hareketler gibi o ne :D

Panik oldum nedense.
(Sağ kulağım)
Bende de bazen oluyor, sebeplerinden biri uykusuzluk olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,230
Üyeler
188,218
Son üye
Berkment
Geri