Kulağım çalışmıyor !

BaşaramadıkAbi

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,341
Panik oldum nedense.
Geçen gün banyo yaptım çıktıktan sonra duymamaya başladı sonra düzeldi ama bugün fark ettim ki yine duymuyor. Kulak çöpü fln kullandım elimle kulağımı çalıştırmaya çalışıyorum bi duyuyorum bi duymuyorum.
(Sağ kulağım)
(Dalga geçmiyorum çok ciddiyim hatta şu an sağ kulağım yine duymuyor)

Su kaçmıştır belki, eline 2 taş al, biriyle kulağını tam kapa, sonra kafanı o kulağın üstüne eğ. Sonra diğer taşla o taşa tık tık tık yavaşça vur.

Panik oldum nedense.
Geçen gün banyo yaptım çıktıktan sonra duymamaya başladı sonra düzeldi ama bugün fark ettim ki yine duymuyor. Kulak çöpü fln kullandım elimle kulağımı çalıştırmaya çalışıyorum bi duyuyorum bi duymuyorum.
(Sağ kulağım)
Ciddi bir durum bence doktara git .

Panik oldum nedense.
(Sağ kulağım)
Bende de olmuştu.
doktorda kulağımı temizlemişlerdi.

Panik oldum nedense.
(Sağ kulağım)
Bana da olmuştu. Duşta kulağınıza çok su kaçınca oluyor. Maksimum 1 haftaya düzelir. Aynısını ben de yaşamıştım ve sizin gibi korkmuştum. :) Bazen duyuyor bazen de sesler boğuk geliyordu. 3-4 güne düzeldi.

Sorry kulakmış
1619454932294.png

Burnunu hava almayacak şekilde ucundan sık
Sonra bütün gücünle burnundan nefes vermeye çalış
(Beynin akarsa sorumluluk kabul etmem)
Bence kendi haline bırakmak en iyisi, daha fazla zarar verme kulağına.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri