Neler Yeni

Kulak içi Kulaklık Önerisi

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Selamlar,
Uzun zaman önce Gamepower Kizaru almıştım ve ses kalitesi performansından gayet memnunum fakat artık ağır ve konforsuz gelmeye başladı. Seslendirme sanatçısı olduğum için de gayet iyi bir mikrofona sahibim fakat çok amaçlı genellikle müzik ve oyunda kullanılabilecek Gamepower Kizaru'nun ses kalitesini aratmayacak bir kulak içi kulaklık önermenizi rica ediyorum.
Bütçem 1500 lira, hafif esnek.

Son düzenleme:

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kizaru ses kalitesi(kullanmadıysanız anlamazsınız gerçi ama) yeterli aslında bana o kadar e spor seviyesinde olmasına gerek yok bunu düşüneceğim fakat yine de daha düşük seviyesi varsa atar mısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

IEM kulaklıkların genel olarak müziklerde iyi olduğunu söylüyorlar

KZ DQ6​

QKZ VK4​

KZ ZST Pro 1BA+1DD​

Önerenleri gördüm

Son düzenleme:

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Kizaru ses kalitesi(kullanmadıysanız anlamazsınız gerçi ama) yeterli aslında bana o kadar e spor seviyesinde olmasına gerek yok bunu düşüneceğim fakat yine de daha düşük seviyesi varsa atar mısınız?

IEM kulaklıkların genel olarak müziklerde iyi olduğunu söylüyorlar

KZ DQ6​

QKZ VK4​

KZ ZST Pro 1BA+1DD​

Önerenleri gördüm
bütçe yüksek olduğu için aklıma gelen en iyiyi attım aşırı bilgim olan bir konu değil sadece bu modeli almayı düşündüğüm için özellikle araştırmıştım baya hoşuma gitmişti müzik ve oyunda bana kalırsa ömürlük sayılabilecek seviyede çok rahat uzun yıllar idare eder

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe yüksek olduğu için aklıma gelen en iyiyi attım aşırı bilgim olan bir konu değil sadece bu modeli almayı düşündüğüm için özellikle araştırmıştım baya hoşuma gitmişti müzik ve oyunda bana kalırsa ömürlük sayılabilecek seviyede çok rahat uzun yıllar idare eder
Fiyatları çok bilmiyorum ben de ama + olarak mikrofon istemediğim için sadece stereo tek taraflı kulaklık istediğim için bütçenin bu kadar olmasına gerek yokmuş aslında

Alıp denemek de istemiyorum videolarla anlaşılmıyor denemiş olan birileri lazım bu kulaklıkları çok yüksek seviye bir şey aramıyorum 1000 lira yeterli olur herhalde bu istekler için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom