Kulaklığı yeni mi aldın yoksa uzun süredir kullanıyor musun? Garantisi varsa gönder uğraşma, yoksa çözüm bulmaya çalışalımhyper cloud II markası böyle kablonun girişinin içindeki yerden çıt çıt diye ses çıkıyor bazen neden olur
1 yılı geçti kullanalı garantisi duruyor mu bilmiyorum reis, sürekli gelmiyor zaten aşırı dert edecek bir şey değil ama rahatsız ediyor geldiğinde. özellikle kafayı sağa sola oynattıkça kablo oynadıkça falan geliyorKulaklığı yeni mi aldın yoksa uzun süredir kullanıyor musun? Garantisi varsa gönder uğraşma, yoksa çözüm bulmaya çalışalım
Ses mekanik mi yoksa elektriksel mi geliyor cızırtı gibi ki?1 yılı geçti kullanalı garantisi duruyor mu bilmiyorum reis, sürekli gelmiyor zaten aşırı dert edecek bir şey değil ama rahatsız ediyor geldiğinde. özellikle kafayı sağa sola oynattıkça kablo oynadıkça falan geliyor
Dostum bunun hakkinda bir sey diyemem ama konu üste ciksin diye bu yorumu atabilirimcızırtı gibi değil de reis sanki böyle montajından alakalı gibi, hani o kulaklığın içinden bir şey çıtlıyor gibi öyle söyleyeyim