Neler Yeni

ROG Delta 2 kulaklık ROG B650E-E Gaming anakartın hangi jack girişine takılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Berker Mısırlıoğlu
dönüştürücüsüz bağlama şansı yok mudur ? mesela kasaların önünde veya laptoplarda hem kulaklık hem de mikrofon için tek giriş oluyor ya tek yere takıca ikisini de kullanabiliyoruz gibi. Bu tarz bir giriş yok mudur anakartta ?

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mahmut
dönüştürücüsüz bağlama şansı yok mudur ? mesela kasaların önünde veya laptoplarda hem kulaklık hem de mikrofon için tek giriş oluyor ya tek yere takıca ikisini de kullanabiliyoruz gibi. Bu tarz bir giriş yok mudur anakartta ?
Evet bende o girişi merak ediyorum bu arada kasanın ön tarafına bağlayınca hem mikrofon çalışıyor hem ses

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Evet bende o girişi merak ediyorum bu arada kasanın ön tarafına bağlayınca hem mikrofon çalışıyor hem ses
mantıken olması lazım ben de önceden aynı şeyi araştırmıştım tam olarak aynı konu için. anakartlarda bu girişlerin olmaması çok garip ne işe yarıyor bu siyah mavi girişler :D

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mahmut
Arkadaşlar maalesef ki kasa ön panele taktığım da mikrofonu algılıyor ama ses çok az gidiyor yani gitmiyor neredeyse valorantta denedim sesin gelmiyor dedi arkadaşım kasa ön paneli eledim onda kullanmam arka tarafta da kullanmam herhalde ikisini aynı anda çalıştırabilen bir giriş olursa kullanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,916
Üyeler
170,947
Son üye
umutertencan
Top Bottom