Kulaklık bağlayınca internet yavaşlıyor.

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
539
Hocalarım sa,
Fuxi h7 kulaklığım dongle ile bağlayınca internetim düşüyor. İntenetide kablosuz wifi adaptörü kullanıyorum.
Yavaşlamanın nedenini biliyorum ancak nasıl çözerim problemi.

Hocalarım sa,
Fuxi h7 kulaklığım dongle ile bağlayınca internetim düşüyor. İntenetide kablosuz wifi adaptörü kullanıyorum.
Kablolu bağlantı kullanarak çözersin

Hocalarım sa,
şu anda öyle kullanıyorum zatende. kablosuz olsun diye 500 tl üste kulaklık aldım niye kablosuz kullanayım
Kablosuz kullandığın için parazitlenme yapıyor olabilir ve evet kablosuz olsun diye daha fazla para vermiş olabilirsiniz ama kablosuz ekipmanlarda sinyal karışması ve parazitlenme sorunu yaşanabiliyor.

İnternetten bahsediyorum
pardon hocam ben yanlış anlamışım. Modem odadan çok uzakta maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablosuz kullandığın için parazitlenme yapıyor olabilir ve evet kablosuz olsun diye daha fazla para vermiş olabilirsiniz ama kablosuz ekipmanlarda sinyal karışması ve parazitlenme sorunu yaşanabiliyor.
çözümü yok mudur hocam. Kablosuz kullanırken internet kullanılmaz hale geliyor çünkü

çözümü yok mudur hocam. Kablosuz kullanırken internet kullanılmaz hale geliyor çünkü
Çözümü maalesef ya neti kablolu kullancaksın ya da kulaklığı kablosuz. Keza oyun oynuyorsan kablosuz net kullanmak hiç sağlıklı değil, annen mutfağa giderken bile sinyal kesintisi yaşarsın mesela çok nazlı oluyor

İnterneti kablolu kullanmanız kesin çözüm olur ki bu sizede yarar kablolu bağlantı her zaman daha iyidir.

Çözümü maalesef ya neti kablolu kullancaksın ya da kulaklığı kablosuz. Keza oyun oynuyorsan kablosuz net kullanmak hiç sağlıklı değil, annen mutfağa giderken bile sinyal kesintisi yaşarsın mesela çok nazlı oluyor
İnterneti kablolu kullanmanız kesin çözüm olur ki bu sizede yarar kablolu bağlantı her zaman daha iyidir.
hocalarım cevaplar için teşekkürler. Oyun oynuyorken kulaklık performansı için kablolu kullanıyordum zaten sadece dieğr işler için kablosuz kullanmak istemiştim. Bi şekilde kablolu internete geçmeye çalışacağım. Cevaplar için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,637
Üyeler
187,218
Son üye
mertinelli10
Geri