Kulaklık kablosu uzatılır mı?

Dorske

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
149
Pc ile aramda uzun bir mesafe var o yüzden doğal olarak uzun kablo lazım, ama çoğu beğendiğim kulaklıkların kablosu yeterince uzun değil. kablo uzatmak için dönüştürücü vb var mı, varsa da ses kalitesine vb, etkisi var mı?

uzatılır fark edebileceğin bir etkisi de olmaz yıllarca kullandım. kulaklığın usb ise usb uzatıcı ya da 3.5mm ise bir ucu dişi bir ucu erkek 3.5mm uzatıcı alman lazım
örnek: https://www.amazon.com.tr/dp/B00LM4ON3I

mikrofon da kulaklığa dahil ise uçlarında üç çizgi olmasına dikkat et yoksa mikrofon çalışmaz

uzatılır fark edebileceğin bir etkisi de olmaz yıllarca kullandım. kulaklığın usb ise usb uzatıcı ya da 3.5mm ise bir ucu dişi bir ucu erkek 3.5mm uzatıcı alman lazım
örnek: https://www.amazon.com.tr/dp/B00LM4ON3I
Stüdyo referans kulaklığında kullanmayı düşünüyorum. forumda kablosuz kulaklığın sesinin kabloluya göre kötü olduğunu söylüyorlar.

Stüdyo referans kulaklığında kullanmayı düşünüyorum. forumda kablosuz kulaklığın sesinin kabloluya göre kötü olduğunu söylüyorlar.
aynı kişiler daha pahalı kablonun daha iyi ses verdiğini de söylüyor. bunlara kanıp kanmamak senin tercihin

aynı kişiler daha pahalı kablonun daha iyi ses verdiğini de söylüyor. bunlara kanıp kanmamak senin tercihin
Bu güne kadar aldığım hiç bir kablosuz kulaklık şuan kullandığım gibi ses vermediğinden bana mantıklı gelmişti. belki stüdyo kulaklığında işler farklıdır bilmiyorum o kadarını.

doğrudur, kablolu kulaklık ile kablosuz kulaklık arasında ciddi ses kalitesi farkı var. 3kya alacağın bir f/p kablosuz kulaklığın ses kalitesi 10 k'ya alacağın kablosuzdan daha iyidir.

Çoğu kulaklık kutusunda gönderiyor zaten göndermez ise uzatma kabloları satılıyor

ben de daha yeni mchose x9 aldığım için söylüyorum, başta ses kalitesi çok kötü gelmişti, şimdi epey alıştım. değerlendirme yaptığımda bir arkadaş kablolu performansını kablosuzda bulamayacağımı söylemişti, ablamın pahalı kulaklığından da test ettim, 2 k ya aldığım corsair hs80 den daha kötü sesleri

ben de daha yeni mchose x9 aldığım için söylüyorum, başta ses kalitesi çok kötü gelmişti, şimdi epey alıştım. değerlendirme yaptığımda bir arkadaş kablolu performansını kablosuzda bulamayacağımı söylemişti, ablamın pahalı kulaklığından da test ettim, 2 k ya aldığım corsair hs80 den daha kötü sesleri
X9 da bass yok baya bildiğin yok kardeşimde 3S var onda bile bass yok diyen var ama X9'a göre cok cok daha iyi bass' ı var öyle düşün.

X9 da ses clear ama bass yok. Cloud III ise biraz boğuk gibi ama idare eder

X9 da bass yok baya bildiğin yok kardeşimde 3S var onda bile bass yok diyen var ama X9'a göre cok cok daha iyi bass' ı var öyle düşün.

Ben basslardan hiç hoşnut değilim ya, kulaklıkta bass çok olunca sesi boğuyor bildiğin.

seslere karşı hassas biriyim. vallahi millet eq ayarı felan önermiş, sound programı felan da öneren var. ben tüm ayarlar kapalı, music moddayken rahat ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben basslardan hiç hoşnut değilim ya, kulaklıkta bass çok olunca sesi boğuyor bildiğin.
aynı şekil benim de başımı ağrıtıyor. oyun moduna dahi almıyorum o yüzden

seslere karşı hassas biriyim. vallahi millet eq ayarı felan önermiş, sound programı felan da öneren var. ben tüm ayarlar kapalı, music moddayken rahat ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı şekil benim de başımı ağrıtıyor. oyun moduna dahi almıyorum o yüzden
bassı çok olan kulaklıkla uğraşmak istemediğimden, stüdyo referans kulaklığı alıp denicem. o sesi olduğu gibi verdiğinden belki istediğim o temiz sesi verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,072
Üyeler
189,543
Son üye
Birisiii
Geri