Neler Yeni

Yardım Kulaklık Kullanmama Rağmen Bilgisayarın Sesi Karşıya Gidiyoe

Reaksiyon skoru
16
Merhabalar! Ben Discord Valorant vb. uygulamalarda oyun oynarken arkada Youtube de fln video açınca ses karşıya gidiyor internette yazılanların çoğunu denedim bir şey fark etmedi driver ile alakalı mı acaba? Discord kulaklığın mikrofonunu seöiyorum yine öyle oluyor laptopun kulaklığğını kullanıyorum olmuyor.

Realtek Audio Console içinde "AEC hoparlörler..." kısmını aktifleştirince karşıya ses gitme olayı bende çözülmüştü. Sen de deneyebilirsin.
1662900533680.png

Realtek Audio Console içinde "AEC hoparlörler..." kısmını aktifleştirince karşıya ses gitme olayı bende çözülmüştü. Sen de deneyebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
hocam konudan alakasız olacak bu uygulamayı kurduktan sonra sürekli olarak hangi aygıtı taktınız diye bildirim atıyordu. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bildirimi verirken sanki aygıt çıkarılmış gibi de sesi kesiyordu. Var mı öyle bir şey?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam konudan alakasız olacak bu uygulamayı kurduktan sonra sürekli olarak hangi aygıtı taktınız diye bildirim atıyordu. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bildirimi verirken sanki aygıt çıkarılmış gibi de sesi kesiyordu. Var mı öyle bir şey?
baya önce silmiştim kullanmıyorum şu an

baya önce silmiştim kullanmıyorum şu an
bende de kulaklığı taktığımda ne taktığımı soruyor hep
Bende öyle bir seçenek yok. Acaba driver mı eksik?
sende harici mikrofon yazıyor bende mikrofon yazıyor, anakartın jak kısmına takıp dene ya da sürücüleri güncelleştirmeyi dene

ayarlar şu şekilde, bilmem işine yarar mı
1662901090846.png

bende de kulaklığı taktığımda ne taktığımı soruyor hep

sende harici mikrofon yazıyor bende mikrofon yazıyor, anakartın jak kısmına takıp dene ya da sürücüleri güncelleştirmeyi dene

ayarlar şu şekilde, bilmem işine yarar mı
Alıntıyı görüntüle
Hocam laptop kullanıyorum

Geri