Neler Yeni

Kulaklık lazım önerisi olan birisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim Dağasal
Bütçe
1500
1500 bandında iki üç sene götürecek kulaklık lazım

kyloitch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Rüveyda Akın
Açıkçası 4 yıl boyunca bu ürünü kullandım ve mikrofonu stüdyo mikrofonlarıyla yarışır kalitede muazzam iyi. Sesi de oldukça iyi veriyor. Rahat rahat müziğini dinleyebiliyor oyununu oynayabiliyor ses kasmada sorun yaşamıyorsun. Dahili ses kartlı kumandası var ve bununla mikrofon susturma eq ayarı led açma kapama gibi özellikleri kontrol edebiliyorsun. Kendi uygulaması var mikrofon ayarı yapabiliyorsun. Bu memnuniyetlerim gereği önermekte sakınca duymuyorum ancak alıp almamak sana kalmış. Bu bütçeye daha iyi mikrofonu olan kulaklık yok. İnternetten videolarını inceleyebilirsin.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben de araştırıyorum ve 3 kulaklık beğendim hepsinin ayrı sorunu var kararsız kaldım
1- Gamepower Kizaru Pro. Çok güzel bir kulaklık, kağıt üzerinde özellikleri çok iyi, ses kalitesi vs.'de iyi ama insanlar dandik olduğunu söylüyor genel olarak gamepower alma diyorlar
2-HyperX Cloud Core. Daha şimdi araştırdım biraz daha, aslında fena değil gibiydi ama güncel kullanıcı yorumları çok iç açıcı değil biraz daha araştıracağım.
3-Arctis Nova 1. Normalde baya güzel duruyor ama menteşe problemleri vs. varmış şüphelendiriyor beni. Özellikle @MamiKK hiç alınmaz diyor başka bir şey demiyor

KYLORIN

80+ Silver
Ben de araştırıyorum ve 3 kulaklık beğendim hepsinin ayrı sorunu var kararsız kaldım
1- Gamepower Kizaru Pro. Çok güzel bir kulaklık, kağıt üzerinde özellikleri çok iyi, ses kalitesi vs.'de iyi ama insanlar dandik olduğunu söylüyor genel olarak gamepower alma diyorlar
2-HyperX Cloud Core. Daha şimdi araştırdım biraz daha, aslında fena değil gibiydi ama güncel kullanıcı yorumları çok iç açıcı değil biraz daha araştıracağım.
3-Arctis Nova 1. Normalde baya güzel duruyor ama menteşe problemleri vs. varmış şüphelendiriyor beni. Özellikle @MamiKK hiç alınmaz diyor başka bir şey demiyor
abooo niye kızdın

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1

KYLORIN

80+ Silver
Forumda geçen anasayfa da 3 farklı şikayet vardı o kulaklık hakkında ben kendim için de araştırdım içime sinmedi
canım benim kendim kullanıyorum o yorumlar genelde her üründe olan kötü yorumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim Dağasal
Mousem Asus rog gladius ııı aimpoint üst seviye sayılabilecek bişey alacağım ama bütçemi yiyor oyuzden düştüm biraz. Klavye de ajazz alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mousem Asus rog gladius ııı aimpoint üst seviye sayılabilecek bişey alacağım ama bütçemi yiyor oyuzden düştüm biraz. Klavye de ajazz alacağım
Taksit olmadığı için wraith ürünleri alamayacağım yoksa ordan alacaktım

KYLORIN

80+ Silver
mousedan anlamadığım için arada kendime kızıyorum başka konu açabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,353
Üyeler
159,766
Son üye
Batuska05
Top Bottom