Kulaklık lazım önerisi olan birisi?

Açıkçası 4 yıl boyunca bu ürünü kullandım ve mikrofonu stüdyo mikrofonlarıyla yarışır kalitede muazzam iyi. Sesi de oldukça iyi veriyor. Rahat rahat müziğini dinleyebiliyor oyununu oynayabiliyor ses kasmada sorun yaşamıyorsun. Dahili ses kartlı kumandası var ve bununla mikrofon susturma eq ayarı led açma kapama gibi özellikleri kontrol edebiliyorsun. Kendi uygulaması var mikrofon ayarı yapabiliyorsun. Bu memnuniyetlerim gereği önermekte sakınca duymuyorum ancak alıp almamak sana kalmış. Bu bütçeye daha iyi mikrofonu olan kulaklık yok. İnternetten videolarını inceleyebilirsin.

Ben de araştırıyorum ve 3 kulaklık beğendim hepsinin ayrı sorunu var kararsız kaldım
1- Gamepower Kizaru Pro. Çok güzel bir kulaklık, kağıt üzerinde özellikleri çok iyi, ses kalitesi vs.'de iyi ama insanlar dandik olduğunu söylüyor genel olarak gamepower alma diyorlar
2-HyperX Cloud Core. Daha şimdi araştırdım biraz daha, aslında fena değil gibiydi ama güncel kullanıcı yorumları çok iç açıcı değil biraz daha araştıracağım.
3-Arctis Nova 1. Normalde baya güzel duruyor ama menteşe problemleri vs. varmış şüphelendiriyor beni. Özellikle @MamiKK hiç alınmaz diyor başka bir şey demiyor

Ben de araştırıyorum ve 3 kulaklık beğendim hepsinin ayrı sorunu var kararsız kaldım
1- Gamepower Kizaru Pro. Çok güzel bir kulaklık, kağıt üzerinde özellikleri çok iyi, ses kalitesi vs.'de iyi ama insanlar dandik olduğunu söylüyor genel olarak gamepower alma diyorlar
2-HyperX Cloud Core. Daha şimdi araştırdım biraz daha, aslında fena değil gibiydi ama güncel kullanıcı yorumları çok iç açıcı değil biraz daha araştıracağım.
3-Arctis Nova 1. Normalde baya güzel duruyor ama menteşe problemleri vs. varmış şüphelendiriyor beni. Özellikle @MamiKK hiç alınmaz diyor başka bir şey demiyor
abooo niye kızdın

Forumda geçen anasayfa da 3 farklı şikayet vardı o kulaklık hakkında ben kendim için de araştırdım içime sinmedi
canım benim kendim kullanıyorum o yorumlar genelde her üründe olan kötü yorumlar

Mousem Asus rog gladius ııı aimpoint üst seviye sayılabilecek bişey alacağım ama bütçemi yiyor oyuzden düştüm biraz. Klavye de ajazz alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mousem Asus rog gladius ııı aimpoint üst seviye sayılabilecek bişey alacağım ama bütçemi yiyor oyuzden düştüm biraz. Klavye de ajazz alacağım
Taksit olmadığı için wraith ürünleri alamayacağım yoksa ordan alacaktım

mousedan anlamadığım için arada kendime kızıyorum başka konu açabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,114
Üyeler
185,379
Son üye
ATANK
Geri