Neler Yeni

KULAklık önerir misiniz? bütçe bol marka kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
arkadaşlar merhaba butcem bol en fazla 570 tl vermek istiyorum ama üstüde olabilir fazla üstüne çıkmasanız iyi olur bana acil kulaklık lazım kulak içi kulak üstü marka asus razer tarzı şu an razer bakıyorum yurt dılından olmayan ve ciddi anlamda beni oyuna kapatan gürültü engelleyen iyi bir kulaklık arıyorum teşekkürler iyi forumlar kulak içi alırsam sizce kulak üstünden ne farkı olur kullananlar söylesin lütfen saolun geç cevap verirsem kusura bakmayın

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
arkadaşlar merhaba butcem bol en fazla 570 TL vermek istiyorum ama üstüde olabilir fazla üstüne çıkmasanız iyi olur bana acil kulaklık lazım kulak içi kulak üstü marka asus razer tarzı şu an razer bakıyorum yurt dılından olmayan ve ciddi anlamda beni oyuna kapatan gürültü engelleyen iyi bir kulaklık arıyorum teşekkürler iyi forumlar kulak içi alırsam sizce kulak üstünden ne farkı olur kullananlar söylesin lütfen saolun geç cevap verirsem kusura bakmayın
fury x alabilirsin
@keremcnsz24 de kullanıyor sorabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

-ASLAN-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Önder Can
bende düşündüm o kulaklıgı sence nasıl bir kulaklık ve diger 2 tane daha kulaklık öneren arkadaşların yanında nasıl bir kulaklık olarak durur
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanındaki razer sembolu RGB limi onu anlayamadım
bütçen artarsa
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,453463201.html bu var

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası