Neler Yeni

Yardım KULAKLIK ONERİR MİSİNİZ

BUTCE 1000 TL KULAKLIK ONERİR MİSİNİZ BU KULAKLIK 980 TL YE GELİYOR ALINIR MI BASKA ONERİNİZ VAR MI

hocam h7 versiyonunu aldım elimde kaldı hiç memnun kalmadım kablosuz model alınacaksa düşük bütçede bunlar alınmaz minimum 3 4k çıkması gerekiyor kablosuz sevdasına kapılıp böyle markalardan almayın oyun oynatmadı ses kalitesi rezalet günlük hayatta dışarıda kullanılan jbl ler daha kaliteli seste sakın tercih etmeyin bence

hocam h7 versiyonunu aldım elimde kaldı hiç memnun kalmadım kablosuz model alınacaksa düşük bütçede bunlar alınmaz minimum 3 4k çıkması gerekiyor kablosuz sevdasına kapılıp böyle markalardan almayın oyun oynatmadı ses kalitesi rezalet günlük hayatta dışarıda kullanılan jbl ler daha kaliteli seste sakın tercih etmeyin bence
hocam kablolu kablosuz fark etmez bildiginiz bundan daha iyi bir model var mı

hocam kablolu kablosuz fark etmez bildiginiz bundan daha iyi bir model var mı
hocam çok bilmyiorum o fiyat baremindeki kaliteli modelleri ama bu kulaklığı almayın onu söylemek istedim

hocam ne gibi sorun yasattı size
dostum ses kalitesi 6 yıldır kullandığım gamepower kulaklığa göre berbattı kablosuzda gecikme vardı oyunda ateş ediyordum yarım saniye sonra geliyordu ses kulağıma çok rahatsız etti o durum dediğim gibi ses kaliteside rezaletti kualklık rahat değildi

Bende de ses bozulması olmaya basladi. Kusurlu urunlerde 6ay para iadesi mecburi diye biliyorum thh gitsem mi diye aklima geliyor

Bende de ses bozulması olmaya basladi. Kusurlu urunlerde 6ay para iadesi mecburi diye biliyorum thh gitsem mi diye aklima geliyor
hocam yok ya gerçekten kullanılmaz hani ilk oyuncu kulaklığınızsa anlamayabilirsiniz ama böyle rezalet bir ses duymadım daha önce geçmiş olsun.

hocam yok ya gerçekten kullanılmaz hani ilk oyuncu kulaklığınızsa anlamayabilirsiniz ama böyle rezalet bir ses duymadım daha önce geçmiş olsun.
Kral oyle de kablosuz da bi ayri dunya cok iyi gercekten kablolu eziyet

BUTCE 1000 TL KULAKLIK ONERİR MİSİNİZ BU KULAKLIK 980 TL YE GELİYOR ALINIR MI BASKA ONERİNİZ VAR MI

Havit almanı önermem biraz daha çıkabilirsen logitech G332 öneririm onun dışında JBL quantum 100m2 Önerebilirim

Kral oyle de kablosuz da bi ayri dunya cok iyi gercekten kablolu eziyet
öyle hocam cloud 3 wireless kullanıyorum 1 haftadır keşke daha önceden alsaymışım dedirtti

Geri