EvetKulaküstü oyuncu kulaklığı mı aranıyor?
Suan gamepower fujin var zaten bende biraz kalite istiyorumYaklaşık 4 senedir kendim kullanıyorum kulak pedlerinin soyulması haricinde bir sorun yaşamadım. Teknik detay olarak bilmem ama oyun oynayan biri olarak bu kulaklıkla bir sorun yaşamadım gayette işimi gördü.
Suan gamepower fujin var zaten bende biraz kalite istiyorumYaklaşık 4 senedir kendim kullanıyorum kulak pedlerinin soyulması haricinde bir sorun yaşamadım. Teknik detay olarak bilmem ama oyun oynayan biri olarak bu kulaklıkla bir sorun yaşamadım gayette işimi gördü.
mouselar hakkında bilgin varsa konuma bakarmısınEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Suan gamepower fujin var zaten bende biraz kalite istiyorum
Jujin den memnunmusun genel olarak, ben de şuan onu dusunuyorum. Video edirlerken ve youtubda kullanacağım, oyunda ses kasmak gibi bi derdim yok. Önerir misinEvet
Arctis nova 5 ile cloud III arasinda cok fark var mıdırYukarıda kablolusu paylaşılmış. Kablosuz Cloud 3 de alınabilir, birkaç ufak ayarla daha iyi olur. Nova 5 kablosuz da hibrit kullanım için idealdir.
Pek bilgim yokmouselar hakkında bilgin varsa konuma bakarmısın
Konuda hem ses kalitesi iyi olsun hem de iyi ses kasılsın yazılmış.Arctis nova 5 ile cloud III arasinda cok fark var mıdır
Al gec derkenHS80 Wireless al geç.
Kusura bakmayin ilk yazdiginizdan pek birsey anlamadim yani benim istegim iyi ses kasayim ses kalitesi guzel olsun uzun omurlu olsunKonuda hem ses kalitesi iyi olsun hem de iyi ses kasılsın yazılmış.
Sesi algılama konusu içerik tüketimindeki ses kalitesi konusundan daha önemliyse Cloud 3 Wireless alınabilir ancak,
İçerik tüketimindeki ses kalitesi konusu sesi algılama konusundan daha önemliyse Nova 5 Wireless alınabilir.
Hibrit kullanım önemliyse diye yazılmasının sebebi: Nova 5 Wireless dışarıda kullanmak için görünüm olarak daha uygun, bluetooth modu bulunuyor, kumaş pediyle daha da rahat ettirir.
Her iki modele de ayar yapıldığında Cloud 3 Wireless daha iyi olur ''ses kasma'' konusunda, içerik tüketimi konusunda da Nova 5 Wireless daha çok memnun edebilir. Hangisi daha ağır basıyorsa ona göre tercih edilebilir. Ses kalitesi çok fazla önemli değilse de Cloud 3 Wireless memnun edecek kaliteyi sağlar.