Neler Yeni

Kulaklik önerir misiniz

Üsame Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Üsame Akiş
Bütçe
5000
Merhaba. Kulaklik alicam sizlere danismak istedim ses kalitesi iyi olan guzel ses kasabilecegim kulaklik onerir misiniz

Üsame Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Üsame Akiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaküstü oyuncu kulaklığı mı aranıyor?
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suan gamepower fujin var zaten bende biraz kalite istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Sahuraka
Evet

mouselar hakkında bilgin varsa konuma bakarmısın

xTURANN

80+ Silver

Al, rahatına bak. Bilerek kablolu önerdim çünkü kablosuzunu kullanan bir yakınım bir kaç gereksiz sorun yaşıyor. Kaldı ki kabloluda gecikme, her türlü daha az oluyor.

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Saki Yapıcı
Evet

Jujin den memnunmusun genel olarak, ben de şuan onu dusunuyorum. Video edirlerken ve youtubda kullanacağım, oyunda ses kasmak gibi bi derdim yok. Önerir misin

MoonWalk

80+ Bronze
Yukarıda kablolusu paylaşılmış. Kablosuz Cloud 3 de alınabilir, birkaç ufak ayarla daha iyi olur. Nova 5 kablosuz da hibrit kullanım için idealdir.

Üsame Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Üsame Akiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MoonWalk

80+ Bronze
Arctis nova 5 ile cloud III arasinda cok fark var mıdır
Konuda hem ses kalitesi iyi olsun hem de iyi ses kasılsın yazılmış.
Sesi algılama konusu içerik tüketimindeki ses kalitesi konusundan daha önemliyse Cloud 3 Wireless alınabilir ancak,
İçerik tüketimindeki ses kalitesi konusu sesi algılama konusundan daha önemliyse Nova 5 Wireless alınabilir.
Hibrit kullanım önemliyse diye yazılmasının sebebi: Nova 5 Wireless dışarıda kullanmak için görünüm olarak daha uygun, bluetooth modu bulunuyor, kumaş pediyle daha da rahat ettirir.
Her iki modele de ayar yapıldığında Cloud 3 Wireless daha iyi olur ''ses kasma'' konusunda, içerik tüketimi konusunda da Nova 5 Wireless daha çok memnun edebilir. Hangisi daha ağır basıyorsa ona göre tercih edilebilir. Ses kalitesi çok fazla önemli değilse de Cloud 3 Wireless memnun edecek kaliteyi sağlar.

Üsame Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Üsame Akiş
Konuda hem ses kalitesi iyi olsun hem de iyi ses kasılsın yazılmış.
Sesi algılama konusu içerik tüketimindeki ses kalitesi konusundan daha önemliyse Cloud 3 Wireless alınabilir ancak,
İçerik tüketimindeki ses kalitesi konusu sesi algılama konusundan daha önemliyse Nova 5 Wireless alınabilir.
Hibrit kullanım önemliyse diye yazılmasının sebebi: Nova 5 Wireless dışarıda kullanmak için görünüm olarak daha uygun, bluetooth modu bulunuyor, kumaş pediyle daha da rahat ettirir.
Her iki modele de ayar yapıldığında Cloud 3 Wireless daha iyi olur ''ses kasma'' konusunda, içerik tüketimi konusunda da Nova 5 Wireless daha çok memnun edebilir. Hangisi daha ağır basıyorsa ona göre tercih edilebilir. Ses kalitesi çok fazla önemli değilse de Cloud 3 Wireless memnun edecek kaliteyi sağlar.
Kusura bakmayin ilk yazdiginizdan pek birsey anlamadim yani benim istegim iyi ses kasayim ses kalitesi guzel olsun uzun omurlu olsun

Top Bottom