bütçeyi azıcık arttırıp sizi uzun süre götürebilecek ve iyi ses kalitesi olan bir kulaklık almanı öneririmB450M-K II ses kartım mevcutdur bu ses kartına uygun kulaklık önerilerinizi bekliyorum bütçe 800-900 arasıdır
B450M-K II ses kartım mevcutdur bu ses kartına uygun kulaklık önerilerinizi bekliyorum bütçe 800-900 arasıdır
arkadasin attigini itopyadan al daha ucuz kanka
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam kulaklıkta bir sorun yok değil mi kronikbütçeyi azıcık arttırıp sizi uzun süre götürebilecek ve iyi ses kalitesi olan bir kulaklık almanı öneririm
razer üzmez yıllarca kullanırsınRazer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burdan al burada tam bütçene uygunRazer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
yok Razer bu konu da en iyilerindendir merak etme herangi bir şey olsa da garantisi sağlamdırHocam kulaklıkta bir sorun yok değil mi kronik
Yok bayadir kullaniyorumHocam kulaklıkta bir sorun yok değil mi kronik
Bu arada gerçekten bir razer fanıyım, klavye mouse mousepad vs tüm ekipmanlarım razerBlackshark v2x'i çok kısa kullanma fırsatım oldu, hiç memnun kalmadım hocam. Kullanıcı olarak deneyimlerimi paylaşayım.
Öncelikle ben hyperx cloud 2'den geçtiğim için de bana çok kötü gelmiş olabilir ama
- Mikrofonu rezalet, dışarıdaki her sesi alıyor. Çok yüksek sesle video vs izlerseniz sesi karşıya iletiyor.
- Malzeme kalitesi razer olmasına rağmen çok dandik hissettiriyor. Gerçekten ucuz plastik gibi.
- Ses kalitesini de ben hiç beğenmedim, Sanal 7.1'i zaten rezalet açtığın an direkt kapatıyorsun. THX'i açınca birazcık kullanılabilir gibi oluyor fakat buda ücretli bir program. 20 dolar verip THX alana kadar zaten kulaklığı upgrade edebiliyorsun.
- Tahminimce bu kulaklığı kullanıp memnun kalabilmek için ucuzda olsa bir ses kartı almak zorundasın gibi hissediyorum ben.
- Yukarıda belirttiğim gibi ben hyperx cloud 2 den geçtiğim için sevmemiş olabilirim, belki bu bütçede alabileceğin en iyi kulaklık budur ama söylediğim şeylerden şikayet eden birçok arkadaş var, bi araştırmanı tavsiye ederim.
mikrofonu kaliteli yayın bile açarsın , malzeme kalitesi olarak bu fiyata daha iyisi yok sanal 7.1 rezalet kimse açık kullanmaz , mikrofonda söylendiği gibi bir problem yokBlackshark v2x'i çok kısa kullanma fırsatım oldu, hiç memnun kalmadım hocam. Kullanıcı olarak deneyimlerimi paylaşayım.
Öncelikle ben hyperx cloud 2'den geçtiğim için de bana çok kötü gelmiş olabilir ama
- Mikrofonu rezalet, dışarıdaki her sesi alıyor. Çok yüksek sesle video vs izlerseniz sesi karşıya iletiyor.
- Malzeme kalitesi razer olmasına rağmen çok dandik hissettiriyor. Gerçekten ucuz plastik gibi.
- Ses kalitesini de ben hiç beğenmedim, Sanal 7.1'i zaten rezalet açtığın an direkt kapatıyorsun. THX'i açınca birazcık kullanılabilir gibi oluyor fakat buda ücretli bir program. 20 dolar verip THX alana kadar zaten kulaklığı upgrade edebiliyorsun.
- Tahminimce bu kulaklığı kullanıp memnun kalabilmek için ucuzda olsa bir ses kartı almak zorundasın gibi hissediyorum ben.
- Yukarıda belirttiğim gibi ben hyperx cloud 2 den geçtiğim için sevmemiş olabilirim, belki bu bütçede alabileceğin en iyi kulaklık budur ama söylediğim şeylerden şikayet eden birçok arkadaş var, bi araştırmanı tavsiye ederim.
Bu arada gerçekten bir razer fanıyım, klavye mouse mousepad vs tüm ekipmanlarım razer
bende razer kullanıyorum THX özelliği ile kullanma alırsan da. Ben çok memnunumBlackshark v2x'i çok kısa kullanma fırsatım oldu, hiç memnun kalmadım hocam. Kullanıcı olarak deneyimlerimi paylaşayım.
Bu arada gerçekten bir razer fanıyım, klavye mouse mousepad vs tüm ekipmanlarım razer
Mikrofonu biraz kalitesiz kabul ediyorum ama ben senin yasadigin sesi karsiya iletme durumuyla karsilasmadim. Kablosu kalitesiz dedigin gibi bukuluyor kendi kendine. Sanal 7.1 zaten rezalet kimse kullanmasin. Ama bu butcede alinabilecek en iyi kulaklik denebilir yani butceyi arttirip Barracuda X alamayacaksa.Blackshark v2x'i çok kısa kullanma fırsatım oldu, hiç memnun kalmadım hocam. Kullanıcı olarak deneyimlerimi paylaşayım.
bütçe daha artmaz bu fiyata en iyisi gibiMikrofonu biraz kalitesiz kabul ediyorum ama ben senin yasadigin sesi karsiya iletme durumuyla karsilasmadim. Kablosu kalitesiz dedigin gibi bukuluyor kendi kendine. Sanal 7.1 zaten rezalet kimse kullanmasin. Ama bu butcede alinabilecek en iyi kulaklik denebilir yani butceyi arttirip Barracuda X alamayacaksa.
Mikrofonda bahsettiğim gibi bir problem var, kendim bizzat aldım kullandım. Arkadaşım aynı şekilde kullanıyor. Şu an bu forumda blackshark v2x konularına girip bakarsanız burada bile çok rahat en az 10 farklı kişinin açtığı konuyu görürsünüz. Düzgün bilgilendirelim.mikrofonu kaliteli yayın bile açarsın , malzeme kalitesi olarak bu fiyata daha iyisi yok sanal 7.1 rezalet kimse açık kullanmaz , mikrofonda söylendiği gibi bir problem yok
Zaten çoğu noktada eşleşiyoruz, bu fiyata alınabilecek en iyisi bu mudur bilemiyorum doğrudur, bu bütçedeki diğer kulaklıkları çok bilmiyorum. Sesi iletme kısmı ise şu şekilde, discorddayken youtubedan son ses bir video, müzik açtığında direkt olarak karşıya iletiyor. Bizzat bu sorunu yaşadım, arkadaşım hala aktif olarak kullanıyor onda da aynı problem var. Bununda nedeni bariz zaten, kulaklık takılıyken sigara için, nefes sesinizden tükürük sesine kadar iletiyor karşıya.Mikrofonu biraz kalitesiz kabul ediyorum ama ben senin yasadigin sesi karsiya iletme durumuyla karsilasmadim. Kablosu kalitesiz dedigin gibi bukuluyor kendi kendine. Sanal 7.1 zaten rezalet kimse kullanmasin. Ama bu butcede alinabilecek en iyi kulaklik denebilir yani butceyi arttirip Barracuda X alamayacaksa.
ne önerirsin o zamanMikrofonda bahsettiğim gibi bir problem var, kendim bizzat aldım kullandım. Arkadaşım aynı şekilde kullanıyor. Şu an bu forumda blackshark v2x konularına girip bakarsanız burada bile çok rahat en az 10 farklı kişinin açtığı konuyu görürsünüz. Düzgün bilgilendirelim.
Zaten çoğu noktada eşleşiyoruz, bu fiyata alınabilecek en iyisi bu mudur bilemiyorum doğrudur, bu bütçedeki diğer kulaklıkları çok bilmiyorum. Sesi iletme kısmı ise şu şekilde, discorddayken youtubedan son ses bir video, müzik açtığında direkt olarak karşıya iletiyor. Bizzat bu sorunu yaşadım, arkadaşım hala aktif olarak kullanıyor onda da aynı problem var. Bununda nedeni bariz zaten, kulaklık takılıyken sigara için, nefes sesinizden tükürük sesine kadar iletiyor karşıya.