Kulaklık ses kalitesi hakkında yardım!!!

ynsemreuzun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,165
Merhaba arkadaşlar havit fuxi h7 kulaklık aldım geldi 1 saat kullandım ses kalitesinin beğenmedim ertesi gün iade ettim reddedildi ve tekrar bana kargolandı bu kulaklığı büyük ihtimalle elden çıkaracağım fakat ses kalitesini arttırmak gibi bir şansım varsa bunu yapmak ve kullanmak isterim kulaklığın tüm özelliklerini beğendim fakat en önemli olan ses kalitesi yetersiz geldi böyle bir şey mümkün mü bilenler yardım ederse sevinirim

Merhaba arkadaşlar havit fuxi h7 kulaklık aldım geldi 1 saat kullandım ses kalitesinin beğenmedim ertesi gün iade ettim reddedildi ve tekrar bana kargolandı bu kulaklığı büyük ihtimalle elden çıkaracağım fakat ses kalitesini arttırmak gibi bir şansım varsa bunu yapmak ve kullanmak isterim kulaklığın tüm özelliklerini beğendim fakat en önemli olan ses kalitesi yetersiz geldi böyle bir şey mümkün mü bilenler yardım ederse sevinirim
Aynısını şuan arkadaşım Rog Fusion II 500 de yaşıyor çözümü varsa iyi olur

Ses ayarlarından bit ayarı tatmin etmezse eq kullanabilirsin . Bana kalsa elden çıkarmak daha mantıklı.

Ses ayarlarından bit ayarı tatmin etmezse eq kullanabilirsin . Bana kalsa elden çıkarmak daha mantıklı.
öyle yapacağım hocamda şansımı denemek istedim hiç anlamıyorum o ayarlardan nerede yardım alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynısını şuan arkadaşım Rog Fusion II 500 de yaşıyor çözümü varsa iyi olur
hocam bilinenden şaşmamak lazım maalesef

Dolby Access indirip dene. Çok çok iyi yapacağını sanmam ama biraz da olsun düzeltir.

öyle yapacağım hocamda şansımı denemek istedim hiç anlamıyorum o ayarlardan nerede yardım alabilirim

hocam bilinenden şaşmamak lazım maalesef
W11 ses ayarları→ ses denetim masası→ geliştirme olması lazm.

satarsan haberim olsun reis

Steelseries Sonar. Dolby. DTS. Equalizer APO. Bu programları kullanarak ses seviyesini yükseltebilir istediğin kaliteye getirebilirsin. Dolby ve DTS aynı anda açılmıyor. Sonar, DTS ve Equalizer APO yu aynı anda açabilirsin.

izmirdeyim hocam bende sıfır ürün 2 saat kullanıp bıraktım ürün geldikten sonra bir şeyler deneyeceğim olmazsa size satarım
bu gün izmire gliyorum :D :D denk gelmeye bak

izmirdeyim hocam bende sıfır ürün 2 saat kullanıp bıraktım ürün geldikten sonra bir şeyler deneyeceğim olmazsa size satarım
ne kadar istiyorsun

bu gün izmire gliyorum :D :D denk gelmeye bak

ne kadar istiyorsun
Hocam ürün şu anda elimde değil iadeden göndermediler beyaz modeli var ben 1700e aldım 1500e bırakırım

Steelseries Sonar. Dolby. DTS. Equalizer APO. Bu programları kullanarak ses seviyesini yükseltebilir istediğin kaliteye getirebilirsin. Dolby ve DTS aynı anda açılmıyor. Sonar, DTS ve Equalizer APO yu aynı anda açabilirsin.
Hocam çok teşekkürler deneyeceğim yapamazsam size tekrar uklaşsam olur mu hangi ayarlar için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,880
Üyeler
175,120
Son üye
kaan241
Geri