kulaklık tercih ve öneri

KG68

80+
Reaksiyon skoru
123
abilerim , ablalarım , kardeşlerim
öncelikle bugün sabah canlı derste iken trust starzz mikrofonum bozuldu ve şu anda derslere katılamıyorum
Büyük kasım indirimleri bitmeden uygun fiyatlı bi mikrofonlu kulaklık arayışı içindeyim tam olarak bi karar veremedim .
o yüzden forum a yazmaya karar verdim bütçem 200 lira max daha üstüne çıkamam ben İncehesap üzerinden
-James Donkey 710
-James Donkey 711
Ürünlerini buldum fakat 200 lira bütçeye daha iyi kulaklık varsa önerilerinizi bekliyorum
birde 710 mu iyidir 711 mi
şimdiden herkese teşekkürler iyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+

Dostum selam benim sana önerim şiddetle gamepower medusa olacaktır hem fiyat performans hem de görüntü açısından acayip şık ve çok kullanışlı. Arkadaşıma hediye almıştım zamanında çok memnun kaldı kendisi. Kulaklarının yapısına da bağlı olarak konforlu bir deneyimi var. Resimlerde genel olarak küçük duruyor ama büyüklüğü gayet iyi bence

Dostum selam benim sana önerim şiddetle gamepower medusa olacaktır hem fiyat performans hem de görüntü açısından acayip şık ve çok kullanışlı. Arkadaşıma hediye almıştım zamanında çok memnun kaldı kendisi. Kulaklarının yapısına da bağlı olarak konforlu bir deneyimi var. Resimlerde genel olarak küçük duruyor ama büyüklüğü gayet iyi bence
vallahi abi para olsa alırım zaten heryerde söylüyorlar o kulaklığı tam bi fiyat performans canavarı ama max 200

Hocam gamepower medusa iyi bir kulaklık değil internetten araştırabilirsin

Hocam kulaklıklar dan pek anlamıyorum bi @ArdaM a danışalım kulaklıklar dan anlar
Görmemişim hocam biraz geç cevap oluyor ama

Medusa önermiyorum, 2 yıl kullandım. Birçok sebebi var ağrı yapıyor pedler soyuluyor terletiyor mikrofon dayanıklı değil malzeme kalitesi çok iyi değil vs.

Bütçen daha artmadığı için 710 alabilirsin ama cumayı bekle, incehesap'ın gaming gecesi oluyor her cume. Neredeyse her gaming gecesinde 710 veya 711 170 liraya düşüyor oradan al. 200 verilmez ya bu hafta ya haftaya yüzde 90 düşer

Medusa önermiyorum, 2 yıl kullandım. Birçok sebebi var ağrı yapıyor pedler soyuluyor terletiyor mikrofon dayanıklı değil malzeme kalitesi çok iyi değil vs.

Bütçen daha artmadığı için 710 alabilirsin ama cumayı bekle, incehesap'ın gaming gecesi oluyor her cume. Neredeyse her gaming gecesinde 710 veya 711 170 liraya düşüyor oradan al. 200 verilmez ya bu hafta ya haftaya yüzde 90 düşer
teşekkürler bu cuma yı bekliycem ama indirim olmaz ise bidahaki cumayı bekleyebileceğimi sanmıyorum çünkü canlı dersler var biraz acil de

son dakika bilgisi kasım ayı indirimleri olduğu için gaming gecesi olmayacakmış

Geri