Kule tipi bu kasaya sığar mı ?

LeLouch37

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
3000
Arkadaşlar pa120 se kule tipi alacağım kasayı da zoko amiral dk 431 düşünüyorum. Cpu soğutucu yüksekliği 160mm yazıyor. Pa120 se 155cm. Birde kingston beast rgb ram alacağım yüksekliği kendi sitesinde 42,23 yazıyor. Ramlere takılmadan bu soğutucuyu bu kasaya monte edebilir miyim kapak kapanır mı yoksa ucu ucuna mı denk gelir. Sığarsa bu kasayı alacağım sığmazsa önereceğiniz başka kasa var mı uygun fiyatlı hava akışı iyi olan ve toz filtreli olsun. Psusuz olsun fan olmasa da olur thermalright pwm fan alacağım 4 tane. Bütçem 2500-3000 tl arası

Son düzenleme:
Sığar.

Zoko dk431 f/p olarak mükemmel bir kasa pişman olmazsınız eğer sıvı soğutma kullanmayacaksanız üst kısma ekstradan 3 adet fan ile çok güzel bir hava akımı olur

Arkadaşlar pa120 se kule tipi alacağım kasayı da zoko amiral dk 431 düşünüyorum. Cpu soğutucu yüksekliği 160mm yazıyor. Pa120 se 155cm. Birde kingston beast rgb ram alacağım yüksekliği kendi sitesinde 42,23 yazıyor. Ramlere takılmadan bu soğutucuyu bu kasaya monte edebilir miyim kapak kapanır mı yoksa ucu ucuna mı denk gelir. Sığarsa bu kasayı alacağım sığmazsa önereceğiniz başka kasa var mı uygun fiyatlı hava akışı iyi olan ve toz filtreli olsun. Psusuz olsun fan olmasa da olur thermalright pwm fan alacağım 4 tane. Bütçem 2500-3000 tl arası

zokodan daha iyi bir kasa bu arada alabilirsin. O soğutucu ile ramlere her türlü takılıyorsun kaçarı yok genelde fanı biraz havaya kaldırıyorsun oluyor bitiyor. Sıcaklıkta fark olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zokodan daha iyi bir kasa bu arada alabilirsin. O soğutucu ile ramlere her türlü takılıyorsun kaçarı yok genelde fanı biraz havaya kaldırıyorsun oluyor bitiyor. Sıcaklıkta fark olmuyor.
He bir de demeyi unutmuşum evet sığar.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He bir de demeyi unutmuşum evet sığar.
Teşekkür ederim hocam dk431 le nasıl farkları var bu ventonun ?

Fan önemli değil hocam yeni fanlar takcam. Önde sağında solunda toz filtresi var mı benim için önemli olan o 😀
bak güzel kardeşim. Vento asus yan çarıdır.

Zokorokko diye çin malı bir kasada bile psunun kısmında, kasanın üstünde toz filtresi varsa bu kasada niye olmasın? Bu1

2. olarak 2 adet no name kasa kullanmış biri olatak, kasanın o üstündeki toz filtresiyle, ön paneldeki şeyi çıkarınca 4-5 derece fark etti. Yane toz filtresi cart curt bir işe yaramıyor. Resmen hava almıyor kasa boğuluyoe yanıyor. O şeyi çıkardıktan sonra ferahlıyor.
diğer kasalarda da mı böyle bilmiyorum.

3. olarak yeni fan alacağım diyorsun. En kötüsü ortalama 500 en iyisi 700 tl desek. 4 fan takacağını varsaysak 500x4 2000 tl yapar. 1000 tl de kasaya versen 3000 tl yapar. 3000-3500 civarına Corsair bulursun, bir ton marka bulursun. Asus A21 Plus bulursun niye gidip ekstra fan takmakla uğraşayım? Ekstra para vereyim? Taktığım fanlar da kalitesiz olsun? Hadi iyi bir şey olsun. 800 tl ye düşürdüğünü farzet. 800x4 ten 3200 yapıyor. 1300 de kasa varsayalım. 4500 tl ye muazzam kasalar alırsın.

bak güzel kardeşim. Vento asus yan çarıdır.

Zokorokko diye çin malı bir kasada bile psunun kısmında, kasanın üstünde toz filtresi varsa bu kasada niye olmasın? Bu1

2. olarak 2 adet no name kasa kullanmış biri olatak, kasanın o üstündeki toz filtresiyle, ön paneldeki şeyi çıkarınca 4-5 derece fark etti. Yane toz filtresi cart curt bir işe yaramıyor. Resmen hava almıyor kasa boğuluyoe yanıyor. O şeyi çıkardıktan sonra ferahlıyor.
diğer kasalarda da mı böyle bilmiyorum.

3. olarak yeni fan alacağım diyorsun. En kötüsü ortalama 500 en iyisi 700 tl desek. 4 fan takacağını varsaysak 500x4 2000 tl yapar. 1000 tl de kasaya versen 3000 tl yapar. 3000-3500 civarına Corsair bulursun, bir ton marka bulursun. Asus A21 Plus bulursun niye gidip ekstra fan takmakla uğraşayım? Ekstra para vereyim? Taktığım fanlar da kalitesiz olsun? Hadi iyi bir şey olsun. 800 tl ye düşürdüğünü farzet. 800x4 ten 3200 yapıyor. 1300 de kasa varsayalım. 4500 tl ye muazzam kasalar alırsın.
Hocam peki 4 pinli pwm fanlı güzel bi kasa öneriniz var mı ? Bütçeyi 5 e kadar çıkarabilirim belki 6 da olabilir

Hocam peki 4 pinli pwm fanlı güzel bi kasa öneriniz var mı ? Bütçeyi 5 e kadar çıkarabilirim belki 6 da olabilir
Benim şu dünyada istediğim tek kasa Msi mag panodur. 5 civarlarındaydı. Anakartınız mAtx ise mAtx modelini Atx ise Atx modelini alabilirsiniz.

2. git gel yaptığım kasa Asus A21 Pluse dı. mAtx o da, anakartınız Atx ise sığmaz.

önerebileceğim bir diğer kasa da Segotep Radyant olur. Psu ile birlikte 4.5 a geliyor. Psusuda kaliteli. Psunuz varsa 1-2k ya da onu satıp 2.5-3.5 a muazzam bir kasa alırsınız.

hep görüp lan bu nası bu kadar ucuz dediğim paso 3000 dolaylarında dolaşan bir de Corsair 3000D var. Amazonda 3300, itopyada 3200 tl şu an, anakart Atx ise kocaman kasa istiyorsanız değerlendirilebilir.

İncelemelere bakıp hangisi daha sessiz fanlara sahip, hangisi daha iyi soğutma kalitesine ve malzeme kaliresüne sahip, bir de ben hangisini istiyorum? Sorusuna cevap veren kasayı bulursanız yapıştırın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,642
Üyeler
186,221
Son üye
Nazım koyuncu
Geri