iade edip farklı bir ürüne bak istersen bu şekilde performans alamazsınmontajlanmıyor ki ramler engelliyor
az önce stress test yaptım 60 derecelerde kaldı stok fanla 80lerde geziyorduiade edip farklı bir ürüne bak istersen bu şekilde performans alamazsın
yok hocam gerçekten sığmadı ramler engelledi anakart prime h510m-eBallistix yazan kısım ramler 1mm boşluk var yok, sığmaz diye sınırları zorlamamış olabilir misiniz hocam
düz takarsan alacağın performans çok daha farklı olur eğer sıcaklıklar normal seni tatmin ediyorsa kullanabilirsin senin tercihinaz önce stress test yaptım 60 derecelerde kaldı stok fanla 80lerde geziyordu
Olur çıkarıp doğru tarafa takman gerekArkadaşlar ramden dolayı sığmadı egzoz fan tarafında monte ettim bir şey olmaz dimi?
Alıntıyı görüntüle
Hava akışı ters olmuş ama sen bilirsinaz önce stress test yaptım 60 derecelerde kaldı stok fanla 80lerde geziyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam gerçekten sığmadı ramler engelledi anakart prime h510m-e
Benim de h510 m ama biostar markanın modeli, hafif bir temas var ittiriyor yarım mm kadar ama ben bir sorun olmaz diye takıp devam ettimaz önce stress test yaptım 60 derecelerde kaldı stok fanla 80lerde geziyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam gerçekten sığmadı ramler engelledi anakart prime h510m-e
Keşke almadan danışsaydın. Ramlerin düşük profil değil sanırım. Çok kötü bir sirkülasyonda bile iyi sonuç alıyorum diyorsun ama ben olsam iade ederdim.montajlanmıyor ki ramler engelliyor