Neler Yeni

KULE TİPİ-SIVI SOĞUTUCU VE FAN ÖNERİSİ

rycK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ersin Boz
Instagram
ersn.bz
Steam
steamcommunity.com/id/ersnbz/
Twitter
merabaabenersin
Discord
Ersin#7777
Merhabalar arkadaşlar Ryzen 5 5500 işlemcimi ve Kingston Furt Beast ram'lerime OC uyguladım ve havalar da ısınmaya başlıyor. Stok fan harici kasamda 2 tane fan var ve biri arızalandı sesli çalışıyor ve yeteri kadar hava akışını sağlayamıyor. O yüzden stok fan harici fan sayımı 3 e yani bozuk olanı çıkarıp 2 tane almak ve kule tipi soğutucu ya da 120mm(240 da olabilir 1 sene içinde sistemi değiştirme ihitmalim var) hava soğutucu arıyorum. Bu konular hakkında bilgi sahibi olanlar neleri almam gerektiğini ve nasıl yapmam gerektiğini yazabilir mi(marka takıntım yok f/p olsun yeter). Şimdiden teşekkürler.

Kullandığım kasa GamePower Mythril ARGB Gaming ATX

Keyfen

80+ Bronze
valla o.c yapmicaksan bende ryzen 5 5600 var görselini atacağım en sağdakini kullanıyorum 200 tl ye almıştım 1 yıl önce canavar gibide çalışıyo sanada önerim bundan alabilirsin wraith max dı galiba ismi
1744808482729.png

rycK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ersin Boz
Instagram
ersn.bz
Steam
steamcommunity.com/id/ersnbz/
Twitter
merabaabenersin
Discord
Ersin#7777
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aktif olarak ocli kullanıyorum zaten işlemci ve rami havalar ısınınca sıcaklıklar biraz artmaya başladı o yüzden arıyorum

Subzero.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
Merhabalar arkadaşlar Ryzen 5 5500 işlemcimi ve Kingston Furt Beast ram'lerime OC uyguladım ve havalar da ısınmaya başlıyor. Stok fan harici kasamda 2 tane fan var ve biri arızalandı sesli çalışıyor ve yeteri kadar hava akışını sağlayamıyor. O yüzden stok fan harici fan sayımı 3 e yani bozuk olanı çıkarıp 2 tane almak ve kule tipi soğutucu ya da 120mm(240 da olabilir 1 sene içinde sistemi değiştirme ihitmalim var) hava soğutucu arıyorum. Bu konular hakkında bilgi sahibi olanlar neleri almam gerektiğini ve nasıl yapmam gerektiğini yazabilir mi(marka takıntım yok f/p olsun yeter). Şimdiden teşekkürler.

Kullandığım kasa GamePower Mythril ARGB Gaming ATX

ByZals

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Umut Uslu
Phantom Spirit

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
A B
Fiyat performans olarak uzun ömürlü öneriler yapmam gerekirse :
Daha ucuz soğutucular da 5500 ü tutar ancak ileride CPU upgrade edeceğinde emekli olur.

Fan olarak niteliğe bakıyorum RGB ye gerek yok dersen
Eğer satıcısına falan güvenmezsen

Top Bottom