andires42
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
bencede o koskocaman yazıyı görmemek imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:
olabilir aslında ya onu alacaz yada kule tipi soğutucu
bencede o koskocaman yazıyı görmemek imkansız
olabilir aslında ya onu alacaz yada kule tipi soğutucu
xigmatek, fanı aldığımda yanında verildibu hatayı yapan cok kısı var konrtol et lutfen
urune gore degısır
soğutucunun altında warning gibi kırmızı bir yazı veya etiket var mı iyi kontrol et termal macundan gözükmüyor olabilirkaldırdım, termal macun attım.Zaten bilgisayarcıya taktırdım.
ben sürdüm, sigmatech.Çift fanlı olsa ne kadar fark ettirir? iyi para verdik bide ya.
hayır oynamıyor denedim
pcyı kapa elınde baska termal macun varmı warsa sogutucu sokup altıdnakı etıketın orda olup olmadııgna bak ordaysa cıkar yenımı taktın sogutucuyu hatırlıyormusn cıkarıp cıakrmadıgınıxigmatek, fanı aldığımda yanında verildi
hocam ne yanında verildi yazdıklarınızdan bir şey anlaşılmıyor kixigmatek, fanı aldığımda yanında verildi
hatta soğutucunun altını bize görsel olarak buraya fotoğraf çekip atpcyı kapa elınde baska termal macun varmı warsa sogutucu sokup altıdnakı etıketın orda olup olmadııgna bak ordaysa cıkar yenımı taktın sogutucuyu hatırlıyormusn cıkarıp cıakrmadıgını
çok cahillik ettim parası iyi diye onu düşünmeden aldım.Ama yine de 2 milyara bence iyi bi performans vermeliydi acaba cidden bu mu performansı kiÇift fanlı alsaydınız keşke. Farkı şu soğutucu bloğa giren hava ısınıyor 2. fan onu egzoz fanına hemen yönlendiriyor. Isınan hava kasa içine yayılmadan dışarı atılmış oluyor kasa içi hep soğuk kalıyor
söküp mi atıyım soğutucuyu?hocam ne yanında verildi yazdıklarınızdan bir şey anlaşılmıyor ki
hatta soğutucunun altını bize görsel olarak buraya fotoğraf çekip at
Arkadaşların dediğini yapın. Söküp etiket var mı diye kontrol edin foto atın .çok cahillik ettim parası iyi diye onu düşünmeden aldım.Ama yine de 2 milyara bence iyi bi performans vermeliydi acaba cidden bu mu performansı ki
dostum bilgisayarcı taktı diyorum soğutucuyu, ama etiketini ben söktüm iyi biliyorumpcyı kapa elınde baska termal macun varmı warsa sogutucu sokup altıdnakı etıketın orda olup olmadııgna bak ordaysa cıkar yenımı taktın sogutucuyu hatırlıyormusn cıkarıp cıakrmadıgını
evet yerinden dikkatlice sök ve soğutucunun altını göster bizeçok cahillik ettim parası iyi diye onu düşünmeden aldım.Ama yine de 2 milyara bence iyi bi performans vermeliydi acaba cidden bu mu performansı ki
söküp mi atıyım soğutucuyu?
emin misindostum bilgisayarcı taktı diyorum soğutucuyu, ama etiketini ben söktüm iyi biliyorum