kule tipi soğutma aldım sıcaklık hala 90 derece

4 kanal zaten ne kadar kaliteli soğutabilir ki? Termal macun markanız nedir? Termal macunu siz mi sürdünüz?

Pc yi kapatıp soğutucuyu elinle oynatmaya çalış. Oynuyorsa vidaları sık.

dostum soğutucuyu kaldırıp altındaki etiketi kaldırmış mısın onu kontrolo et büyük ihtimalle öyle etiket üstünde kalmış
bu hatayı yapan cok kısı var konrtol et lutfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 kanal zaten ne kadar kaliteli soğutabilir ki? Termal macun markanız nedir? Termal macunu siz mi sürdünüz?
urune gore degısır

3 Kanal bile iyi soğutuyor hocam. Ryzen 5600 render alırken 95 100 dereceyi görürdü. Xnowman x400 taktık 80 dereceyi geçmemişti.

bu hatayı yapan cok kısı var konrtol et lutfen

urune gore degısır
maalesef geçen bilgisayarcıdaydım kasa geldi çok ısınıyor diye bi söktük soğutucuyu etiket üstünde ve üstündeki kocaman WARNİNG yazısını da görmemiş anlamadım

3 Kanal bile iyi soğutuyor hocam. Ryzen 5600 render alırken 95 100 dereceyi görürdü. Xnowman x400 taktık 80 dereceyi geçmemişti.
kuzenimde 5600 var stok soğutucu ile forza 90 derece :D

maalesef geçen bilgisayarcıdaydım kasa geldi çok ısınıyor diye bi söktük soğutucuyu etiket üstünde ve üstündeki kocaman WARNİNG yazısını da görmemiş anlamadım
deneyımsız olsa bıle onu gorup cıkarır ınsan bence

aga onu stokla sogutamaz zaten :)

Oto o.c kapatması lazım Biostan . Amd cbs ve precission boost diyw hatırlıyorum ayarları. Sonrasında 3.9 ghz Max ısınma filan kalmıyor.

deneyımsız olsa bıle onu gorup cıkarır ınsan bence

aga onu stokla sogutamaz zaten :)
bencede o koskocaman yazıyı görmemek imkansız

Oto o.c kapatması lazım Biostan . Amd cbs ve precission boost diyw hatırlıyorum ayarları. Sonrasında 3.9 ghz Max ısınma filan kalmıyor.
olabilir aslında ya onu alacaz yada kule tipi soğutucu

dostum soğutucuyu kaldırıp altındaki etiketi kaldırmış mısın onu kontrolo et büyük ihtimalle öyle etiket üstünde kalmış
kaldırdım, termal macun attım.Zaten bilgisayarcıya taktırdım.

ben sürdüm, sigmatech.Çift fanlı olsa ne kadar fark ettirir? iyi para verdik bide ya.

Pc yi kapatıp soğutucuyu elinle oynatmaya çalış. Oynuyorsa vidaları sık.
hayır oynamıyor denedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,329
Üyeler
186,605
Son üye
YCGG
Geri