ben mi yanlış görüyorum yoksa değiştirmeden önce fan yanlış mı konumlandırılmış şu an doğru konumlandırdınız hava içeriye üfleyecek şekildeİşte böyle.Fan, egsoza doğru bakan taraftaydı birde ramlere bakan tarafa taktım değişiklik yok.
ben mi yanlış görüyorum yoksa değiştirmeden önce fan yanlış mı konumlandırılmış şu an doğru konumlandırdınız hava içeriye üfleyecek şekildeİşte böyle.Fan, egsoza doğru bakan taraftaydı birde ramlere bakan tarafa taktım değişiklik yok.
Yok.Kendim montajını yaptırırken yanındaydım.İlk baş kendim montaj yaptım sıcaklıklar yüksekti sonra bilgisayarcıya götürüp montaj yaptırdım ama hala aynı sıcaklıklar.90 derece görüyor cyberpunktaaslında bilgisayarcı bir şey yapmış olmasın ekstra ücret almak için güvenilir bir yer mi ?
alla kanka soğutucuyu iade edebilme imkanın var mıYok.Kendim montajını yaptırırken yanındaydım.İlk baş kendim montaj yaptım sıcaklıklar yüksekti sonra bilgisayarcıya götürüp montaj yaptırdım ama hala aynı sıcaklıklar.90 derece görüyor cyberpunkta
İşlemci mhz in de dalgalanma var. Sürekli sabit bir mhz de değil. Fan hızını sona alın ve kaç dereceye düştüğüne bakın. Ardından Cpu z üzerinden stress testi başlatın multi olarak sıcaklığı ve mhz i tekrar kontrol edin.Şuan boşta iken böyle.Alıntıyı görüntüle
fan hızını nasıl sona alacağım?İşlemci mhz in de dalgalanma var. Sürekli sabit bir mhz de değil. Fan hızını sona alın ve kaç dereceye düştüğüne bakın. Ardından Cpu z üzerinden stress testi başlatın multi olarak sıcaklığı ve mhz i tekrar kontrol edin.
Cooling kısmınd olması gerek.fan hızını nasıl sona alacağım?
nerden indirebilirim? h610m h v2 modeli.Link atar mısın?Gerçekten çok sinir bozucu yahu.Soğutuc aldık 5 derece anca düşürdü.Buz koysam üstüne daha iyi soğuturum.Cooling kısmınd olması gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartınız gigabyte imiş. Kendi fan kontrol yazılımı olması gerek onu kullansanız daha iyi olur.