Neler Yeni

kule tipi soğutma aldım sıcaklık hala 90 derece

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
EminEric
İşte böyle.Fan, egsoza doğru bakan taraftaydı birde ramlere bakan tarafa taktım değişiklik yok.
ben mi yanlış görüyorum yoksa değiştirmeden önce fan yanlış mı konumlandırılmış şu an doğru konumlandırdınız hava içeriye üfleyecek şekilde

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan
Hocam bilgisayarcı yanlış takabiliyor bende bilgisayarcıya taktırdım adam öndeki 3 fana üfleyecek şekilde taktı gittim düzeltirdim arkadaki tekli egzoz fanına verdirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Demirçe
aslında bilgisayarcı bir şey yapmış olmasın ekstra ücret almak için güvenilir bir yer mi ?
Yok.Kendim montajını yaptırırken yanındaydım.İlk baş kendim montaj yaptım sıcaklıklar yüksekti sonra bilgisayarcıya götürüp montaj yaptırdım ama hala aynı sıcaklıklar.90 derece görüyor cyberpunkta

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Kadir
Yok.Kendim montajını yaptırırken yanındaydım.İlk baş kendim montaj yaptım sıcaklıklar yüksekti sonra bilgisayarcıya götürüp montaj yaptırdım ama hala aynı sıcaklıklar.90 derece görüyor cyberpunkta
alla kanka soğutucuyu iade edebilme imkanın var mı

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam sıcaklık 90 derece de işlemci kaç Mhz de çalışıyor . Tüm çekirdeklerin kullanımı ne durumda.
İşlemci önceden 4 ghz de çalışıyordur bunu takınca 4.8 ghz de sabit filan çalışıyor olmasın.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
Hocam o soğutmayı almak yerine thermalright pearless assassin yada frost commender alsan bence çok daha yüksek soğutma performansı alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Demirçe
Hocam sıcaklık 90 derece de işlemci kaç Mhz de çalışıyor . Tüm çekirdeklerin kullanımı ne durumda.
İşlemci önceden 4 ghz de çalışıyordur bunu takınca 4.8 ghz de sabit filan çalışıyor olmasın.
Şuan boşta iken böyle. IMG_20240827_225318.jpg

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Demirçe
İşlemci mhz in de dalgalanma var. Sürekli sabit bir mhz de değil. Fan hızını sona alın ve kaç dereceye düştüğüne bakın. Ardından Cpu z üzerinden stress testi başlatın multi olarak sıcaklığı ve mhz i tekrar kontrol edin.
fan hızını nasıl sona alacağım?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
fan hızını nasıl sona alacağım?
Cooling kısmınd olması gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartınız gigabyte imiş. Kendi fan kontrol yazılımı olması gerek onu kullansanız daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Demirçe
Cooling kısmınd olması gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartınız gigabyte imiş. Kendi fan kontrol yazılımı olması gerek onu kullansanız daha iyi olur.
nerden indirebilirim? h610m h v2 modeli.Link atar mısın?Gerçekten çok sinir bozucu yahu.Soğutuc aldık 5 derece anca düşürdü.Buz koysam üstüne daha iyi soğuturum.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,777
Üyeler
161,493
Son üye