kule tipi soğutma aldım sıcaklık hala 90 derece

Hocam bilgisayarcı yanlış takabiliyor bende bilgisayarcıya taktırdım adam öndeki 3 fana üfleyecek şekilde taktı gittim düzeltirdim arkadaki tekli egzoz fanına verdirdim

aslında bilgisayarcı bir şey yapmış olmasın ekstra ücret almak için güvenilir bir yer mi ?
Yok.Kendim montajını yaptırırken yanındaydım.İlk baş kendim montaj yaptım sıcaklıklar yüksekti sonra bilgisayarcıya götürüp montaj yaptırdım ama hala aynı sıcaklıklar.90 derece görüyor cyberpunkta

Yok.Kendim montajını yaptırırken yanındaydım.İlk baş kendim montaj yaptım sıcaklıklar yüksekti sonra bilgisayarcıya götürüp montaj yaptırdım ama hala aynı sıcaklıklar.90 derece görüyor cyberpunkta
alla kanka soğutucuyu iade edebilme imkanın var mı

Hocam sıcaklık 90 derece de işlemci kaç Mhz de çalışıyor . Tüm çekirdeklerin kullanımı ne durumda.
İşlemci önceden 4 ghz de çalışıyordur bunu takınca 4.8 ghz de sabit filan çalışıyor olmasın.

Hocam o soğutmayı almak yerine thermalright pearless assassin yada frost commender alsan bence çok daha yüksek soğutma performansı alırsın

Hocam sıcaklık 90 derece de işlemci kaç Mhz de çalışıyor . Tüm çekirdeklerin kullanımı ne durumda.
İşlemci önceden 4 ghz de çalışıyordur bunu takınca 4.8 ghz de sabit filan çalışıyor olmasın.
Şuan boşta iken böyle. IMG_20240827_225318.jpg

İşlemci mhz in de dalgalanma var. Sürekli sabit bir mhz de değil. Fan hızını sona alın ve kaç dereceye düştüğüne bakın. Ardından Cpu z üzerinden stress testi başlatın multi olarak sıcaklığı ve mhz i tekrar kontrol edin.
fan hızını nasıl sona alacağım?

fan hızını nasıl sona alacağım?
Cooling kısmınd olması gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartınız gigabyte imiş. Kendi fan kontrol yazılımı olması gerek onu kullansanız daha iyi olur.

Cooling kısmınd olması gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartınız gigabyte imiş. Kendi fan kontrol yazılımı olması gerek onu kullansanız daha iyi olur.
nerden indirebilirim? h610m h v2 modeli.Link atar mısın?Gerçekten çok sinir bozucu yahu.Soğutuc aldık 5 derece anca düşürdü.Buz koysam üstüne daha iyi soğuturum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,875
Üyeler
186,687
Son üye
ezgiland
Geri