yeterli mi bilmiyorum da baya f/p kule tipi![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şu 4 ürün arasında gidip geliyorum hangisini almak daha mantıklı aralarında ortalama kaç derece fark olur![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 Serisi Soğutucu, ana akım Intel ve AMD CPU’lar için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
100 lira farkla argb fanlısı var. Tam bütçenizi karşılayan elit bir soğutucu
Kendi sistemimde 7500f ile kullanıyorum oyun içi 45 dereceye kadar düştüğü oluyor. (%100 yükte 65 66 derece)
Çok memnunum, sizin işlemciniz de 7500f gibi 65w güç çeken fazla ısınmayan bir model. Gönül rahatlıyla alıp kullanabilirsiniz.
2000 Tl ye sıvı soğutucu önerecek olan kişileri dikkate almayın. Bu soğutucu kalitesiz 240mm soğutucuları tokatlar.
1 ile 4 aynı model zatenŞu 4 ürün arasında gidip geliyorum hangisini almak daha mantıklı aralarında ortalama kaç derece fark olur
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
ENERMAX LIQMAXFLO SR ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
SESSİZ AKIŞ FANI Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımıwww.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Yabancı bir youtube kanalından aldım bu görseli. Phantom spirit kaliteli 240mm soğutucudan daha iyi performans vermiş.Şu 4 ürün arasında gidip geliyorum hangisini almak daha mantıklı aralarında ortalama kaç derece fark olur
![]()
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
ENERMAX LIQMAXFLO SR ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
SESSİZ AKIŞ FANI Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımıwww.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
7500fle 2 bakır borulu endorfy spartan 5 argb diye bir kule soğutucu kullanıyorum occt testinde 80 derece oluyor sizce değiştirmeli miyim oyun içi derecelerim bu kadar yükselmiyor asla![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 Serisi Soğutucu, ana akım Intel ve AMD CPU’lar için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Kendi sistemimde 7500f ile kullanıyorum oyun içi 45 dereceye kadar düştüğü oluyor. (%100 yükte 65 66 derece)
Çok memnunum, sizin işlemciniz de 7500f gibi 65w güç çeken fazla ısınmayan bir model. Gönül rahatlıyla alıp kullanabilirsiniz.
2000 Tl ye sıvı soğutucu önerecek olan kişileri dikkate almayın. Bu soğutucu kalitesiz 240mm soğutucuları tokatlar.
Oyun içi 60-70 lerde takılıyosa değiştirmeye değmez bence.7500fle 2 bakır borulu endorfy spartan 5 argb diye bir kule soğutucu kullanıyorum occt testinde 80 derece oluyor sizce değiştirmeli miyim oyun içi derecelerim bu kadar yükselmiyor asla
bende 5dk evvel sipariş ettim ryzen5 7500f am5 anakart 32gbram ve bu soğutucuyu 7500fle olan memnuniyetiniz benide sevindirdi![]()
Occt extreme testte pbo açık voltaj sınır olmadan 71 dereceyi gördüm maksimum7500fle 2 bakır borulu endorfy spartan 5 argb diye bir kule soğutucu kullanıyorum occt testinde 80 derece oluyor sizce değiştirmeli miyim oyun içi derecelerim bu kadar yükselmiyor asla
Hocam ben de bu markayla tanışmadan önce, noctua nh d15s mi alayım yoksa arctic 360mm mi alayım diye konu açmıştım.bende 5dk evvel sipariş ettim ryzen5 7500f am5 anakart 32gbram ve bu soğutucuyu 7500fle olan memnuniyetiniz benide sevindirdi![]()
kasam antex nx291 çokta iyi değil gibiOcct extreme testte pbo açık voltaj sınır olmadan 71 dereceyi gördüm maksimum
Fanlar otomatikteydi. Pbo kapalı extreme testte 65 66 ya düştü.
Bütçeniz varsa tabii ki iyi bir soğutucu alabilirsiniz ancak oyun içi 60 larda geziyorsa şimdilik idare edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben de bu markayla tanışmadan önce, noctua nh d15s mi alayım yoksa arctic 360mm mi alayım diye konu açmıştım.
Phantom spirit al geç dediler.
Sağolsunlar müthiş bir ürün tavsiye etmişler. Sizlere de hayırlı olsun. Kasanız da düzgün bir modelse sistem buz gibi çalışacaktır hiç şüpheniz olmasın.
bende pantom spirit almak istiyorum ama stok sogutucu ile ram arasında 1 2cm bosluk var phantom spirit sığarmıPhantom spirit konusunda arkadaşa katılıyorum bir fanı ramlere değebiliyor bazen onun için hafif yukarı kaldırmak gerekebiliyor onun harici on numara soğutucu uzun ömürlü olur.
Oyun içi 60-70 lerde takılıyosa değiştirmeye değmez bence.
Phantom spirit konusunda arkadaşa katılıyorum bir fanı ramlere değebiliyor bazen onun için hafif yukarı kaldırmak gerekebiliyor onun harici on numara soğutucu uzun ömürlü olur.
Oyun içi 60-70 lerde takılıyosa değiştirmeye değmez bence.
tamamdır teşekkürler baylar normalde çok takmam ama yakın zamanda biraz para baydım ondan içim rahat etsin istiyorum parçalardaOcct extreme testte pbo açık voltaj sınır olmadan 71 dereceyi gördüm maksimum
Fanlar otomatikteydi. Pbo kapalı extreme testte 65 66 ya düştü.
Bütçeniz varsa tabii ki iyi bir soğutucu alabilirsiniz ancak oyun içi 60 larda geziyorsa şimdilik idare edin.
Hocam ben de bu markayla tanışmadan önce, noctua nh d15s mi alayım yoksa arctic 360mm mi alayım diye konu açmıştım.
Phantom spirit al geç dediler.
Sağolsunlar müthiş bir ürün tavsiye etmişler. Sizlere de hayırlı olsun. Kasanız da düzgün bir modelse sistem buz gibi çalışacaktır hiç şüpheniz olmasın.