Kuletipi Soğutucu Üst Fanlara Değer mi ?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,080
Kasam Cooler Master MB520 ARGB Modeli. Kuletipi soğutucu almayı düşünüyorum üstte ki hava filtresinin olduğu yere de 2 tane fan takabilirmiyim aynı zamanda ? Kule tipi soğutucu için bütçem 200-300tl (Öneri de yapabilirsiniz.)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler yardımcı olacak yok mu ?

T6 ultra alırsan ikisi arasında 2 CM felan aralık kalacaktır.

x5_988228367hvw.jpg

T6 Ultra alabilirsiniz. Ben de dahil çoğu kişi kullanıyor forumda. F/P soğutucudur. Rahatlıkla da takabilirsin.

Önde fan varsa üstte fan a gerek olacağını sanmıyorum.
Güzel gözüküyordu eğer yer kalmayacaksa sorun değil önerilerinizi alabilirim Bazıları x125 modelini öneriyordu hangisi daha iyi sizce ?

T6 Ultra alabilirsiniz. Ben de dahil çoğu kişi kullanıyor forumda. F/P soğutucudur. Rahatlıkla da takabilirsin.
Bir şey sorucam T6 Ultra ışıklarını nerden alıyor Pin takmamız gereklimi ?

Güzel gözüküyordu eğer yer kalmayacaksa sorun değil önerilerinizi alabilirim Bazıları x125 modelini öneriyordu hangisi daha iyi sizce ?

Bir şey sorucam T6 Ultra ışıklarını nerden alıyor Pin takmamız gereklimi ?
Hayır ekstra bir şey takmana gerek yok. Tek kablosu var zaten o da cpu fan. O yeterli.

Kasam Cooler Master MB520 ARGB Modeli. Kuletipi soğutucu almayı düşünüyorum üstte ki hava filtresinin olduğu yere de 2 tane fan takabilirmiyim aynı zamanda ? Kule tipi soğutucu için bütçem 200-300tl (Öneri de yapabilirsiniz.)

Beyler yardımcı olacak yok mu ?
Hocam ben kule tipi soğutucu kullanmıyorum ama wraith prisim kullanıyorum ve soğutma performansı çok iyi YouTube dan testlere vs bakabilirsiniz

Hocam ben kule tipi soğutucu kullanmıyorum ama wraith prisim kullanıyorum ve soğutma performansı çok iyi YouTube dan testlere vs bakabilirsiniz
T6 ultra almayı düşünüyorum aslında büyüklüğü nasıl üstlere fan takmak istiyordum arada fark var ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,131
Üyeler
192,616
Son üye
muhammet y
Geri