Neler Yeni

KULLANDIĞINIZ MARKALARI ELEŞTİRME ETKİNLİĞİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
talha ayaz
Rampage Alpha X kullanıyorum 1 kez düşürmeme rağmen mirkofonu bozuldu yeni ürün gönderdiler şu anda ses gidip geliyor. En yakın zamanda HyperX Cloud Flight almayı planlıyorum.
bende kullanıyorum mikrofon cızırtı yapıyor.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Asus'un yaptığı yazılımları kullandım ve çok da beğenmedim açıkçası, bende sorun çıkarttı.
Armoury Crate yerine iCUE kullanyorum kasa fanları ve RGB aydınlatmayı ayarlamak için. AI Suite III de sıkıntı çıkarttığı için direkt BIOS'tan ayarlıyorum fan hızlarımı.

Bir de Crucial'ın RAM RGB yazılımı olan M.O.D. çok kötü bir yazılım. Neden kötü olduğunu anlatamam, sadece kullanan kişiler bilir :D.
Bende de sorun çıkarıyor Asus'un yazılımı. Eski bir sürüm buldum, onu kullanıyorum şuan.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
f/p sistemlerin (donanım arşivi sistemlerin) itopya da olması rahatsız ediyor çünkü müşteri hizmetleri kötü sistemlerde sıkıntı yok sistemler iyi

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostlarım bu forumda bir üye bırakın markayı eleştirdiği için banlanmayı uyarı bile almadı şimdi ise markaları eleştiren banlanıyor YALANI ve İFTİRASI oraya çıktı.

O zaman güzel bir etkinlikle buna adi yalana son verelim, herkesten saygı çerçevesinde kullandığı markaları hunharca eleştirmesini istiyorum.

SAYGI ÇERÇEVESİNDE OLDUĞU SÜRECE ASLA MÜDAHALE YOK BUYRUNNNNNNNNN
Zamsung a gerçekten güveniyordum ve seviyordum 1 yıl olmadan a21s telefonun kulaklık girişi bozuldu

ensclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Enes çelikkaya
monster monitör kullandım ekran kaliteli ama ürünün aparatları çok kalitesiz ekran aparatı 2günde bozuldu

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Asus Tuf b450 Plus Gaming anakartimi eleştirecem gitmişler 1 tane rgb koymuşlar üstüne giriş seviyesi b450 lerdeki gibi vrm koymuşlar ben burdan o tuf muhendislerinin gerisi anladiniz. Bide vx plus 500w psu mu eleştirecem hiç güven vermiyor bir sorun çıkmadı ama her elektrik gittiğinde korku yaşıyorum birde galiba elektrik kaçağı var. Burda James Donkey m2 ssd mide övecem %90-95 dolulukta vaad ettiği hizlardan yüksek hızlar veriyordu. 4 tb üstü veri yazdim daha sağlığı düşmedi adamsın James Donkey.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Geçmişe gitme hakkım olsa gamepower markasını bulanı bulup tetiği basardım alnına

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Talha SAYGILAR
Instagram
l_talhax
synapse neden çöp? Meraktan soruyorum ben beğendim çünkü.
nedeni uygulamanın çok çökmesi, içeride yapılan makro atamalarının çalışmaması(bazen), uygulamada efektlerin yer geldiğinde donması kasması, eror verip efktlerin çalışmaması ve tekrardan kurmak zorunda kalmam

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Dostlarım bu forumda bir üye bırakın markayı eleştirdiği için banlanmayı uyarı bile almadı şimdi ise markaları eleştiren banlanıyor YALANI ve İFTİRASI oraya çıktı.

O zaman güzel bir etkinlikle buna adi yalana son verelim, herkesten saygı çerçevesinde kullandığı markaları hunharca eleştirmesini istiyorum.

SAYGI ÇERÇEVESİNDE OLDUĞU SÜRECE ASLA MÜDAHALE YOK BUYRUNNNNNNNNN
Gigabyte b 550 gibi bir anakarta sadece 2 tane ssd veya hdd takabşiliyorum rtx 3070 ekran kartı güzelde o mavi yazı güzel durmuyor amd öne
geçince fp işlemci üretmeyi bıraktı intel neden oc için bu kadar para veriyorum msi gtx 1080 gibi bir gpu katlemmöiş hakkında konuşmayacağım
cougar mx 350 kasa güzelde neden 2 fan

MERCİMEK

80+
Asus Tuf b450 Plus Gaming anakartimi eleştirecem gitmişler 1 tane rgb koymuşlar üstüne giriş seviyesi b450 lerdeki gibi vrm koymuşlar ben burdan o tuf muhendislerinin gerisi anladiniz. Bide vx plus 500w psu mu eleştirecem hiç güven vermiyor bir sorun çıkmadı ama her elektrik gittiğinde korku yaşıyorum birde galiba elektrik kaçağı var. Burda James Donkey m2 ssd mide övecem %90-95 dolulukta vaad ettiği hizlardan yüksek hızlar veriyordu. 4 tb üstü veri yazdim daha sağlığı düşmedi adamsın James Donkey.
Ben çok memnunum hayır? ama benim anakartım tuf B450M

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
f/p sistemlerin (donanım arşivi sistemlerin) itopya da olması rahatsız ediyor çünkü müşteri hizmetleri kötü sistemlerde sıkıntı yok sistemler iyi
Teşekkürler eleştirileri alıp sürekli çözüm üretmeye çalışıyorum belki hatırlarsın MD2 sistemde 1 günde kargo sözü aldım ve sözünü tuttular

K@dirr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Kadir Çağlar
gamepower medusa kulaklığa sahibim abdullah abinin ve diğer youtubelerin tavsiyesi ile aldım Allah razı olsun 2 sene götürdü bu kulaklık hala sapa sağlam çalışıyor tek sıkıntısı kulak pedleri soyuldu onun harici 10 numara kulaklık tabi fiyatı şuan pahalı.

Top Bottom