DaffyGraphic
80+ Silver
Şanslı falan değil bu arada, adam uğraşıyor.@pickpocket hayırlı olsun reis çok şanslısın güle güle kullan
Şanslı falan değil bu arada, adam uğraşıyor.@pickpocket hayırlı olsun reis çok şanslısın güle güle kullan
biliyorumŞanslı falan değil bu arada, adam uğraşıyor.
pekibiliyorum
Sağ ol , Ürün elime ulaşınca bakalımAsus VivoStick PC incelemesi ne zaman? @pickpocket hayırlı olsun
ben ürün için şanslı dedim
Hayırlı olsun. Kendime gelmis gibi mutlu oldum.Çok teşekkür ederim, hiç beklemediğim bir anda oldu gerçekten. İncelemelerimi özenle, forumdaki arkadaşlarımız ve ziyaretçiler girdiğinde beğenerek incelesinler diye bu kadar uğraşıyorum. Süpriz hediyen için tekrar teşekkür ederim. @Abdullah Hacıgül
Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
@Kontfire @Agathon @Perfectshot06 @Abdurrahman Avf @Mehmet4205 @BERKANY @Proletarya @SUPRAAAAAAAA @Bura.K @BatuhanKLC @F335 @MTBC @Jokester
Pek sorun değil. Yapılan inceleme sayısı değil, incelemenin kalitesi önemli. Geçen inceleme ödülünü de Palit RTX 2060 modelini inceleyerek @pickpocket almıştı. Ondan sonra sadece GTX 1650, RTX 3060/3060 Ti, 6600 XT ve red switch klavye incelemiş. Gördüğün üzere aşırı bir sayı değil fakat incelemelerine verdiği özen apaçık belli. Bayağı detaylı ve in in bitmeyen türden yapıyor. Hareketli fotoğraflar dahi ekliyor. İnceleme yapmakla da yetinmiyor, video bile hazırlıyor. Hak ederek almış, iyi günlerde kullanması dileğiyle.Guzel bir hareket, kotu yani ise ortalik hediye kaparim diye vasat, bastan savma inceleme yapan ergenlerle dolacak.
Aksine öyle arkadaşları özenle banlıyorumGuzel bir hareket, kotu yani ise ortalik hediye kaparim diye vasat, bastan savma inceleme yapan ergenlerle dolacak.
@pickpocket Hayırlı Olsun hocam TR'nin En iyi Forumu Donanım Arşivi@pickpocket isimli arkadaşımıza teşekkürlerimi iletiyorum kullanıcı inceleme kategorisinde kendi ürünlerini çok güzel bir şekilde inceleyip forumumuzda yayınlamış, ben de bu yazıları yakından takip ettim emekleri için ekibimiz adına teşekkürler
Özelden @Mehmet Yılmaz 'e ulaşıp kargo bilgilerini iletirsen Asus VivoStick PC hediye etmek istiyoruz.
keyifli forumlar