Abi şaka mısınız ya ? tamam konu dışı falan filan da yeter harbide ya cıvkını çıkarttınız işin ya.
artık bu soruna dur diyecek misiniz boş boş konulara @B1L0
Sorun ne anlamadım? Hayır Böyle bir konu açmam Niye bu kadar zoruna gitti???
Yani Her gün en az 10 tane Sevgilimden ayrıldım intihar etmek istiyorum diye konu açıyorlar git onlara ya
Ben burda bir sorun yaşıyorum he sadece ben değil bu tarz Durumu yaşayan çok insan görüyorum sadece ben aşırı rahatsız oluyorum bu yüzden çözüm bulmak için konu açtım neyi yanlış???
Boxer giyiyorum hocam zaten Calvin Klein Lacivert Boxer'ından giyiyom
Sorma Hocam Hep O klozet yüzünden mis Gibi Alaturka Vardı Yeni eve taşınınca klozet var diye klozet kullanmaya başladım Ama taşınalı 2 sene oldu 3'e gircem Bu sorun daha çok Son 3-4 aydır oluyor
Sorun ne anlamadım? Hayır Böyle bir konu açmam Niye bu kadar zoruna gitti???
Yani Her gün en az 10 tane Sevgilimden ayrıldım intihar etmek istiyorum diye konu açıyorlar git onlara ya
Ben burda bir sorun yaşıyorum he sadece ben değil bu tarz Durumu yaşayan çok insan görüyorum sadece ben aşırı rahatsız oluyorum bu yüzden çözüm bulmak için konu açtım neyi yanlış???
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boxer giyiyorum hocam zaten Calvin Klein Lacivert Boxer'ından giyiyom
Sorma Hocam Hep O klozet yüzünden mis Gibi Alaturka Vardı Yeni eve taşınınca klozet var diye klozet kullanmaya başladım Ama taşınalı 2 sene oldu 3'e gircem Bu sorun daha çok Son 3-4 aydır oluyor
O klozeti icat edenin ta.....
Tanga?? Erkeğim knk Boxer Dışı bana ters
Yani Bilmiyom bedeni kaç olmalı vs. Ama Sıkmıyor ama bol'da değil Tam oturuyor
Dostum şaka mısın sen ? kalkmışsın teknoloji forumunda ''donum araya kaçıyor'' diye konu açıyorsun yahu bu insanları ilgilendiren bir durum mu ? ayrıca teknoloji forumu don konuşulacak yer mı hay allahım ya bide üste çıkıyorsun.
Feminist mi ? dostum şaka mısın ? ne alakası var saçma sapan donum araya kaçıyor diye konu açıyor adam teknoloji forumunda bu normal mı sence ? bize ne abi donun araya kaçıyorsa don değiştir başka don al tövbe ya.
Dostum şaka mısın sen ? kalkmışsın teknoloji forumunda ''donum araya kaçıyor'' diye konu açıyorsun yahu bu insanları ilgilendiren bir durum mu ? ayrıca teknoloji forumu don konuşulacak yer mı hay allahım ya bide üste çıkıyorsun.
Feminist mi ? dostum şaka mısın ? ne alakası var saçma sapan donum araya kaçıyor diye konu açıyor adam teknoloji forumunda bu normal mı sence ? bize ne abi donun araya kaçıyorsa don değiştir başka don al tövbe ya.
Ciddi Kafan mı güzel senin ??? Abdullah abi'nin Kanalı Teknoloji kanalı Olabilir ama forum Tamamen Teknoloji forumu değil
Önce git Google'a Forum yazarak tanımını öğren sen bı
Ayrıca Yeni konu aç kısmındaki konularada Bir Bak Teknoloji dışında Yemekten - Sağlığa kadar bir ton konu var ayrıca zaten bu sebeplerden dolayı Konu dışı kısmı var