Kulüplere Düzenleme!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Selamlar herkese. Kulüpler konusunda çok fazla başvuru geliyor. Fakat genel kaliteyi korumak adına bazı düzenlemeler getiriyoruz. Bundan sonra tabiri caizse amacı olmayan kulüpler onaylanmayacaktır. "Xx Kullananlar kulubü" ya da "xx severler kulübü" gibi daha çok kullanıcıların birbirlerine yardım edip fikir danışabileceği başvurular onaylanacak bundan sonra.
Bence genel olarak kulüpler gereksiz

Hocam birde o kulüpte firmaların eksileri anlatılacakmış ama firmalar hatalarını görmek istemez. Dava açarlar. Ben bile bir firmaya burada beddua etmiştim arayıp bazı söylemleriniz yanlış diye uyarı yapmışlardı ama ben haklıydım ve firmaya tavsiye verdim hep dinlemediler. Batarlar 2 3 yıl sonra.
Hangi firma? ASUS ise yandım baya sallamıştım onlara :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence genel olarak kulüpler gereksiz
Destek kulübü kuruldu artık kimsenin umrunda bile değil hatta forumun yarısı bilmiyor :D.

Selamlar herkese. Kulüpler konusunda çok fazla başvuru geliyor. Fakat genel kaliteyi korumak adına bazı düzenlemeler getiriyoruz. Bundan sonra tabiri caizse amacı olmayan kulüpler onaylanmayacaktır. "Xx Kullananlar kulubü" ya da "xx severler kulübü" gibi daha çok kullanıcıların birbirlerine yardım edip fikir danışabileceği başvurular onaylanacak bundan sonra.
Evet kulüp olayı biraz sarpa sarmıştı güzel bir karar olmuş

Admin bey rica edsem
Alfa 1 kırmızı sağ el destek
Adlı kulüp kurma onayı verirnisniz
Bu kulüp amacı
Donanım şirketleri eksileri ve artıları anlatılacak
Ve düzenli olarak sistem önerisi
Ve overclock rehberleri gelicek

K

Admin bey kurdum artık öneri ve desteklerinizi bekliyoruz

K

Admin bey kurdum artık öneri ve desteklerinizi bekliyoruz
Benim külüp bi oluyo bi olmuyo zorluklarla kurulcaz ama yükselişimiz fena olcak

Bu mesajımdan sonra gelen kulüp başvuruları kabul edilmeyecektir. Kulüpler daha işlevli bir hale getirilene kadar bu karar devam edecek.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri