Neler Yeni

Kumar bağımlılığından nasıl kurtulurum?

salwadore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Bakır
Hayatımın son 4 yılı kumar oyna kredi kartlarını patlat sonra çalış borçları ödemek ve tekrara gir ile oldu bu süreçte motorlarım oldu satmak zorunda kaldım arabamı vs satmak zorunda kaldım istisnasız her gün kafamın içinde daha 24 yaşındayım ama psikolojik olarak çok yaşlandım çoğu şeyden keyif alamamaya başladım çoğu kez ilişkime bile yansıdı şu an -150k dayım kuryelik yapıyorum olum harbiden kötüyüm ne yapayım sizce numaramı falan değiştiriyim instagram hesabıma kadar değiştirip bir şeyler mi yapayım ne yapayım ya bir şeyler deyin kötüyüm.

salwadore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Bakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen kararlımısın bırakmaya?
İstiyorum tabi ya artık beynim yoruldu hastalanıcaz edicez bu yaşta stresten, kafamı yastığa koyduktan sonra temiz uyuyabildiğim zamanları özledim

Farex

80+ Silver
İstiyorum tabi ya artık beynim yoruldu hastalanıcaz edicez bu yaşta stresten, kafamı yastığa koyduktan sonra temiz uyuyabildiğim zamanları özledim
kardeşim ilk kredi borcunu kapat. Borcunun olmadığı kredi kartları iptal et, Hayatında kumar oynayan alkol içen birileri varsa uzak dur engeli bas heryerden.

salwadore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Bakır
kardeşim ilk kredi borcunu kapat. Borcunun olmadığı kredi kartları iptal et, Hayatında kumar oynayan alkol içen birileri varsa uzak dur engeli bas heryerden.
Borcu kapatıcam onun için çalışıyorum şuan tel no mu değişeyim insta hesabımı da değişeyim temize çekeyim diyorum herşeyi mantıklı mı

Farex

80+ Silver
Borcu kapatıcam onun için çalışıyorum şuan tel no mu değişeyim insta hesabımı da değişeyim temize çekeyim diyorum herşeyi mantıklı mı
Bak kumar ve alkolün kapısı olan biri yada bir şey varsa sil yok et olay bu kadar basit. Eğer kredi kartlarında boş yoksa ki birden fazla kart varsa borcunu bitirdikçe kapat kartları sadece 1 tanesini limiti düşük şekilde tut. Kumarda sonu gelmez bir döngü var bundan sonra kazancam derken bir bakmışsın her şey gitmiş.

salwadore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Bakır
Bak kumar ve alkolün kapısı olan biri yada bir şey varsa sil yok et olay bu kadar basit. Eğer kredi kartlarında boş yoksa ki birden fazla kart varsa borcunu bitirdikçe kapat kartları sadece 1 tanesini limiti düşük şekilde tut. Kumarda sonu gelmez bir döngü var bundan sonra kazancam derken bir bakmışsın her şey gitmiş.
Teşekkür ediyorum hocam dediklerini yapıcam böyle olmuyor artık çok yoruldum

The Semih

80+ Gold
Herşeyi sil temiz sayfa aç kendine başka türlü olmaz. Oynamak istediğinde sattığın şeyler aklına gelsin.

Top Bottom