Neler Yeni

Kur'an-ı Kerim'de Hoşunuza Giden Ayetler

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Besim Tibuk

80+ Gold

TamerKs

80+ Silver
la bu adam bildiğin havalı görünmek için ateist olan lise ergenlerinden biri onlarda der ya hani ateistim birader inanmazsan inanma ama allah biliyor diye tıpkı bu o tip bir insan :D
Ezber konuşma adam ateist olabilir, herkese ergen damgası vurmayın. Belli ki beğendiği ayetler var neden bu kadar önyargılısınız?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
İnsanlar ne kadar çirkinleşmiş, acizleşmiş. Kuran'da çarpıtılabilecek bir ayet görünce içine atlıyorlar ama doğru ayet görünce yorum yapamıyorlar aksine yine kötülüyorlar.
Bu, düşmanlıktır. Nasıl koyu islam size göre kötü ise bir dine düşmanlık da dengidir.

Ben ayetleri iyi-kötü diye ayırmayı sevmem kast ettiğimi zaten isteyen anlar.
Konu dışı bir yorum oldu biraz, özür dilerim ayet bulabilirsem yine paylaşacağım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
İnsanlar ne kadar çirkinleşmiş, acizleşmiş. Kuran'da çarpıtılabilecek bir ayet görünce içine atlıyorlar ama doğru ayet görünce yorum yapamıyorlar aksine yine kötülüyorlar.
Bu, düşmanlıktır. Nasıl koyu islam size göre kötü ise bir dine düşmanlık da dengidir.

Ben ayetleri iyi-kötü diye ayırmayı sevmem kast ettiğimi zaten isteyen anlar.
Konu dışı bir yorum oldu biraz, özür dilerim ayet bulabilirsem yine paylaşacağım.
Ayet paylaş knk
1643220436201.png

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Maun Suresi.

arapça yazılışı

Screenshot_2.png

türkçe meali

Screenshot_3.png

kaç yüzyıl önceki ayet günümüzdeki bi kısım yobazlaşmış müslümanları nasılda açıklamış.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
neden böyle bir konu açmak istediğini merak ettim
İnsanlar bilgilensin, kendi dinlerindeki hususlara baksınlar, okusunlar, ellerine bi' kitap değdirsinler diye açtım. Açma sebebim bu. Siz dalga geçiyor falan mı anladınız anlamadım. Dalga geçecek olsam saatlerce uğraşmazdım bu konuyu açmaya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
morofobik
Steam
Yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
https://www.reddit.com/user/morofobik
İnsanlar bilgilensin, kendi dinlerindeki hususlara baksınlar, okusunlar, ellerine bi' kitap değdirsinler diye açtım. Açma sebebim bu. Siz dalga geçiyor falan mı anladınız anlamadım. Dalga geçecek olsam saatlerce uğraşmazdım bu konuyu açmaya.
Dalga geçmemi düşünen sanrılarınızı üzerime yıkmanıza affedersiniz ama biraz güldüm. Kim bilir belki de konuyla ilgili yazılan yorumlardan bir genelleme yapmışta olabilirsiniz buna bir şey diyemem. Ayrıca hemen kendinizi kanıtlamaya çalışmışsınız buna gerek yoktu. Öte yandan güzel bir konu saatlerce uğraşmanıza değmiş diyecektim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Dalga geçmemi düşünen sanrılarınızı üzerime yıkmanıza affedersiniz ama biraz güldüm. Kim bilir belki de konuyla ilgili yazılan yorumlardan bir genelleme yapmışta olabilirsiniz buna bir şey diyemem. Ayrıca hemen kendinizi kanıtlamaya çalışmışsınız buna gerek yoktu. Öte yandan güzel bir konu saatlerce uğraşmanıza değmiş diyecektim.
Dalga geçmemi düşündüren senin söylediklerin değildi. Arkadaşların beni yanlış anlamasıydı. Onların üzerine sende böyle bir soru sorunca işkillendim. Neyse o kadar konuştuk hadi bi' ayet at da bakalım ne diyormuş.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Ezber konuşma adam ateist olabilir, herkese ergen damgası vurmayın. Belli ki beğendiği ayetler var neden bu kadar önyargılısınız?

Niye adam müslümanların dini inançlarına genelleme yapıp dalga geçince ön yargılı olmuyor da ben mi ön yargılı oluyorum ? hangi konuya bakarsan bak dini bir konu olunca dini değerlere saçma masal boş gibi genellemeler yapıyor ya ? ateist olmasına bir şey demiyorum sırf havalı olmak için ateist terimini boşuna kullanmasına lafım var .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,023
Üyeler
165,917
Son üye
acabey01
Top Bottom