Neler Yeni

Kur'an-ı Kerim'de Hoşunuza Giden Ayetler

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
O cümledeki amacım anlam veremediğim ayetler de var demekti ama doğru biraz Kur'an-ı Kerim'i kötülüyormuşum gibi anlaşıldı benim hatam
Senin hatan falan değil dostum. Yoruma ve eleştiriye kapalı ''yobazlaşmış'' bir kitle var. Sadece o kitlenin radarına takıldın. Ayetlerde çelişki bulabilirsin, bazı yerleri anlayamayabilirsin, bu her Müslümanın başına gelir. O yüzden takma. Forum olarak bu yobaz kitleden bıktık biz. Bende zamanında bunları kale alıp cevap falan veriyordum ama olmuyor. Kafa örümcekleşmiş. At gözlüğünü takmışlar karanlığa doğru koşuyorlar.

Bu konumda da bu tiksinç insanlardan duyduğum mide bulantısını dile getirdim. Bakabilirsin.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Senin hatan falan değil dostum. Yoruma ve eleştiriye kapalı ''yobazlaşmış'' bir kitle var. Sadece o kitlenin radarına takıldın. Ayetlerde çelişki bulabilirsin, bazı yerleri anlayamayabilirsin, bu her Müslümanın başına gelir. O yüzden takma. Forum olarak bu yobaz kitleden bıktık biz. Bende zamanında bunları kale alıp cevap falan veriyordum ama olmuyor. Kafa örümcekleşmiş. At gözlüğünü takmışlar karanlığa doğru koşuyorlar.

Bu konumda da bu tiksinç insanlardan duyduğum mide bulantısını dile getirdim. Bakabilirsin.

ulan görende seni kraliyet ailesine çay partisine gitmişte kraliçe elizabeth ile çay içen elitlerden zannedecek konuşmalara bak herkesin dini kendisini ilgilendiriyor bay yobaz pardon bayan yobaz her neyse ne millet sana bu konuda laf atmamış gelmiş adamı savunuyor çünkü neden kafa örümcekleşmiş değil mi ? :D neyse seni şuanlık sildir ettim uğraşamam ama sen bu yazıyı da anlamayıp cevap yazarsın değil mi ? haklısın sen aslanım benim offf ne havalı ya bir kere sen ateistsin ağğğğğbbiiiiiiii

TamerKs

80+ Silver
O cümledeki amacım anlam veremediğim ayetler de var demekti
Anlamadığın ayet varsa "ayeti anlamadım" diyebilirsin. Lakin anlamadığın ayetin çeliştiğini söylemiş olman aklı selim birine komik gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlamadığı ayeti nasıl çeliştiğini söyleyebilir? sen hiç tadını bilmediğin meyveye "tadı kötü" diyebilir misin?

Gülenlere yobazlaşmış diyerek kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ama kendi derdini anlatamayacak kadir aciz birisi.
Screenshot_280.png

Son düzenleme:

Alfha13

80+ Silver
Anlamadığın ayet varsa "ayeti anlamadım" diyebilirsin. Lakin anlamadığın ayetin çeliştiğini söylemiş olman aklı selim birine komik gelir.
Yazdığını da silmiş 🤣 Okuduğunu anlamada sıkıntıları var zaten, "dediler" diyorum "dedim" anlıyor.

majorw0w

80+ Silver
ulan görende seni kraliyet ailesine çay partisine gitmişte kraliçe elizabeth ile çay içen elitlerden zannedecek konuşmalara bak herkesin dini kendisini ilgilendiriyor bay yobaz pardon bayan yobaz her neyse ne millet sana bu konuda laf atmamış gelmiş adamı savunuyor çünkü neden kafa örümcekleşmiş değil mi ? :D neyse seni şuanlık sildir ettim uğraşamam ama sen bu yazıyı da anlamayıp cevap yazarsın değil mi ? haklısın sen aslanım benim offf ne havalı ya bir kere sen ateistsin ağğğğğbbiiiiiiii
Hem öyle hem de dinimizle ilgili masal diye tabirleri var bir de böyle konu açıyor çelişkiye bakar mısın?

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Yazdığını da silmiş 🤣 Okuduğunu anlamada sıkıntıları var zaten, "dediler" diyorum "dedim" anlıyor.
Sen de aynı fikirdesin sandım da böyle bir tepki verdim kusura bakma. Silmemin sebebi de konunun uzamasını istemememdi

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Hem öyle hem de dinimizle ilgili masal diye tabirleri var bir de böyle konu açıyor çelişkiye bakar mısın?

la bu adam bildiğin havalı görünmek için ateist olan lise ergenlerinden biri onlarda der ya hani ateistim birader inanmazsan inanma ama allah biliyor diye tıpkı bu o tip bir insan :D

majorw0w

80+ Silver
la bu adam bildiğin havalı görünmek için ateist olan lise ergenlerinden biri onlarda der ya hani ateistim birader inanmazsan inanma ama allah biliyor diye tıpkı bu o tip bir insan :D
İnanışına laf eden yok da inan ki bizim inancımıza gram saygısı yok. Üstüne üstlük dalga geçiyor. Kaç yaşında bir de yazık cidden.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an-ı Kerim'de Müslümanlar'ın %95'inin yapmadığı yer:
“Yaratan Rabbinin adıyla oku! - O, insanı bir alaktan yarattı. - Oku! Rabbin sonsuz kerem sahibidir. - Ki O, kalemle yazmayı öğretendir. - İnsana bilmediğini O öğretti.”
Alak Suresi
Burada Allah okumanın, araştırmanın öneminden bahsetmiş. İnsana bilmediğini de onun öğrettiğini anlayasınlar diye okumamızı emrediyor. Diyor ki yani Allah bizi neden yarattı, neden buradayız, amacımız ne? Bunları düşünmemiz için Akıl bahsetmiş ve doğru olarak düşünülen yolu imtihan şeklinde bize sunmuş. Buradan bunu çıkardım.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Burada Allah okumanın, araştırmanın öneminden bahsetmiş. İnsana bilmediğini de onun öğrettiğini anlayasınlar diye okumamızı emrediyor. Diyor ki yani Allah bizi neden yarattı, neden buradayız, amacımız ne? Bunları düşünmemiz için Akıl bahsetmiş ve doğru olarak düşünülen yolu imtihan şeklinde bize sunmuş. Buradan bunu çıkardım.
Anlatamasın aile mesleği gibi din inanışı sürdürüyorlar sorgulamaya zıt bir şey söylemeye tahammüleri 0

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Anlatamasın aile mesleği gibi din inanışı sürdürüyorlar sorgulamaya zıt bir şey söylemeye tahammüleri 0
Örümcek kafalılarla muhattap olmamanı öneririm. IQ'un düşer. Tembelleşirsin. Burada Kur'an-ı Kerim'de ki güzel ayetleri paylaşmalarını istedim sadece. Ancak kuduz gibi saldırdılar. Eğitemezsin. Bu arada ayetleri konuşalım gerek yok kuduz olmaya.

Edit: Senle konuşurken fark ettim. Yobaz ve cahilden sonra bunlara uyan en iyi tanım kuduz. Bundan sonra bunu da kullanicam.

Besim Tibuk

80+ Gold
İnanan yobazların var olduğu su götürmez bir gerçek ama en az bunun kadar inanmayan yobazlar da var.
Hatta konunun içinde de bunlardan bulunuyor.
---------

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,073
Üyeler
166,874
Son üye
Razyn
Top Bottom