Neler Yeni

Kuranı ı Kerim Nerden Alınmalı

Forum Fedaisi

80+ Bronze
internetteki forumlarla olmuyor bu is. internete bakarsan kuranin da degistirildigini soyleyenleri bulursun. kalk git hristiyan bi ulkeye, bulun o ortamda. anlarsin ne demek istedigimi. bi klavye bi ekran basinda hicbir seyi dogru duzgun ogrenemezsin. ben bunlari sana hakaret olarak degil sitem ve uyari mahiyetinde soyluyorum.
tamam kuranin degistirildigini soyleyen muslumanlarin kaynagini forumu vs. gonder hak vericem sana

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Bir inceleme yapmak istiyorsan tefsir oku elmalı Hamdi falan
https://www.amazon.com.tr/KURANI-KE...ds=kuranı+kerim+tefsiri&qid=1723036415&sr=8-1 bunu alayımmı o zaman hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tefsirli meal olarak Feyzul Furkan onerebilirim. Ama çok ayrıntılı bir tefsir değil sadece meal ve bazı cumlelerde anlaşılamayan daha doğrusu cümlenin tam olarak ne demek istediği hakkında parantez içinde açıklamalar var giriş seviyesi denebilir ama illaki daha yararlı tefsirler vardır.
https://www.amazon.com.tr/KURANI-KE...ds=kuranı+kerim+tefsiri&qid=1723036415&sr=8-1 bunu almayı dusunuyorum su an ne dersınız ?

KAANT10X

80+ Bronze
Yani çok ayrıntılı değildir muhtemelen zaten muhtasar yazıyor kısaltılmış bir tefsir. Bu arada yeni farkettim siz sadece meal arıyorsunuz sanırım ben muhtemelen okurken farketmedim.
Meal alacaksanız da farklı yazarların farklı çevirileri var hangisi daha iyidir bilemem ama Elmalı her zaman tavsiye edilir ben alınır derim.
Ayrıca genel olarak konuyla alakalı da bir kitap önereyim baskısı yok sanırım ama bulursanız ilginizi çekebilir."Tevrat,İnciller, Kur'anı Kerim ve Bilim"(Maurice Bucaille)

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
attığın linkteki kitap elmalı hamdinin tefsirinin kısaltılmış ve daha sadeleştirilmiş halidir yoksa asıl tefsir çok daha uzun. meal ile birliktedir elmalı hamdi geçtiğimiz yüzyılda yaşamış ülkemizin yetiştirdiği hakikatli bir alimdir genel kesime hitap eder alıp okuyabilirsiniz ayrıyeten risale i nur külliyatından asayı musa ve iman küfür muvazenelerini de tavsiye ederim ikiside kısa kitaplardır

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
attığın linkteki kitap elmalı hamdinin tefsirinin kısaltılmış ve daha sadeleştirilmiş halidir yoksa asıl tefsir çok daha uzun. meal ile birliktedir elmalı hamdi geçtiğimiz yüzyılda yaşamış ülkemizin yetiştirdiği hakikatli bir alimdir genel kesime hitap eder alıp okuyabilirsiniz ayrıyeten risale i nur külliyatından asayı musa ve iman küfür muvazenelerini de tavsiye ederim ikiside kısa kitaplardır
asıl tefsır olarak onerecegınız kıtap varmıdır tesekkurler yardımınız ıcın

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Muhammed Ali es sabuni var İbn kesir var bunlar Arapça'da çevrilmiş ve çok uzun cilt cilt sırayla gitmek çok vakit ve sıkar biraz şöyle de yapabilirsin bir sure belirleyip onu birkaç farklı tefsirden okursan daha faydalı olur birkaç farklı yorum görünce seninde bakış açın değişir İnternet ten biraz bak sen yine kafana yatanları pdf olarakta inceleyebilirsin

Top Bottom