❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

Arkadaş 2 dakikada nasıl tükenebilir.
1den fazla alanı sinemlemek lazım

Arkadaşın biri 23 tane almış. Umarım her yerden ban yer. Bir daha o site üzerinden alışveriş yapamaz.

O alışverişi iptal edilecek ama yine de aç gözlülüğü yüzünden engel falan atsınlar siteden.

• Hahaha
Reaksiyonlar: ghnn
Arkadaşlar sepete şuan eklesek zamanı geldiğinde sepette yenilesek sayfayı düşer mi bilgisi olan var mı acaba ?
evet öyle aldım, daha kısa sürüyor hatta , tavsiyem ürünü şimdiden sepete atın ve ödeme kısmına gelin. Saat başında ürünün fiyatinin düştüğünü gördüğünüzde ödeme verin. 60.9 TL'den çekim yapıyor.

evet öyle aldım, daha kısa sürüyor hatta , tavsiyem ürünü şimdiden sepete atın ve ödeme kısmına gelin. Saat başında ürünün fiyatinin düştüğünü gördüğünüzde ödeme verin. 60.9 TL'den çekim yapıyor.
Tamamdır çok teşekkürler hocam.

Arkadaşın biri 23 tane almış. Umarım her yerden ban yer. Bir daha o site üzerinden alışveriş yapamaz.

O alışverişi iptal edilecek ama yine de aç gözlülüğü yüzünden engel falan atsınlar siteden.
1. siparişten sonra farenin kendi fiyatını ödemek zorundasın yani sadece 1 adet için geçerli o kampanya.

yapmazsa adres ver kebap ısmarlıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1. siparişten sonra farenin kendi fiyatını ödemek zorundasın yani sadece 1 adet için geçerli o kampanya.
aynı kişini birden fazla hesabı varsa bir anlamı kalmaz

Arkadaşlar sepete şuan eklesek zamanı geldiğinde sepette yenilesek sayfayı düşer mi bilgisi olan var mı acaba ?
evet
f5 atarsın en kötü

yapmazsa adres ver kebap ısmarlıyım

aynı kişini birden fazla hesabı varsa bir anlamı kalmaz

evet
f5 atarsın en kötü
başkaları da böyle almış :D önceki yorumlarda gördüm

takım mı kuruyor koleksiyon mu diziyor arkadaş

başkaları da böyle almış :D önceki yorumlarda gördüm
deneriz hocam

beyaz sayfada donmasa o dediğini de yapıyoruz hocam. ddos falan mı atıyorlar acaba kimse almasınlar diye düşünmüyor değilim.

beyaz sayfada donmasa o dediğini de yapıyoruz hocam. ddos falan mı atıyorlar acaba kimse almasınlar diye düşünmüyor değilim.
ödemeye zar zor geldim mubarek 2 dk da bitti stok

Senin yüzünden gece gece 1 TL' den olduk
1 adet alabildim teşekkürler konu açtığın için :)
Herkese iyi bayramlar.
Kargo bozdu işi hocam 🤣

Pusuda olanlar beğensin sayımızı bilelim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,741
Üyeler
185,158