Kurulumtv güvenilir midir ?

Tankman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
307
Arkadaşlar biliyorum korsan kötü bir şey ama gerçekten bi oyuna 200 300 tl vericek kadar bütcem yok benim zaten para olsa valla korsan falan oynamam ama çok isteyip de oynayamadığım oyunlar var parası yüzünden bu yüzden de ne kadar kötü olduğunu bilsem de korsan oynamak durumunda kalıyorum.

Bu kurulumtv güvenilir mi

Arkadaşlar biliyorum korsan kötü bir şey ama gerçekten bi oyuna 200 300 TL vericek kadar bütcem yok benim zaten para olsa valla korsan falan oynamam ama çok isteyip de oynayamadığım oyunlar var parası yüzünden bu yüzden de ne kadar kötü olduğunu bilsem de korsan oynamak durumunda kalıyorum.

kurulum tv güvenlimidir bilmiyorum ama ben 45 tl ye cyberpunk 2077 almıştım şimdi 70 saatim var. güvendiğiniz ucuz alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederim.

kurulum tv güvenlimidir bilmiyorum ama ben 45 TL ye cyberpunk 2077 almıştım şimdi 70 saatim var. güvendiğiniz ucuz alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederim.
o siteyi söyleyebilir misin ordan alabilirim bende

o siteyi söyleyebilir misin ordan alabilirim bende
ben n11 üzerinde ki bir satıcıdan almıştım xbox için hazır hesap olarak. adam aynı hesabı bir sürü kişiye satmış, arada sırada oyundan atsa da 2 defa bitirebildim. Bu yüzden araştırarak alırsan pek problem olmaz. önerebileceğim bir site yok şuan çünki cp2077 başka oyun almadım.

Arkadaşlar biliyorum korsan kötü bir şey ama gerçekten bi oyuna 200 300 TL vericek kadar bütcem yok benim zaten para olsa valla korsan falan oynamam ama çok isteyip de oynayamadığım oyunlar var parası yüzünden bu yüzden de ne kadar kötü olduğunu bilsem de korsan oynamak durumunda kalıyorum.

Hangi oyunu indircen ben güvenilir bir site biliyorum.

Güvenilir site.

Evet güvenilir.

Deneme amaçlı veya eski oyunları oradan indiriyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım

Ben Cities Skylines indirmiştim ama sürekli ssd azalıyordu indirdikten sonra.

Ben indirmiştim bir keresinde bir sorun yaşamadım.

Benim eski kırık laptopta oradan indiriyordum bir virüs bulaşmamıştı herhalde ama şuan kullanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,397
Üyeler
186,885
Son üye
testnet
Geri