Neler Yeni

Kuryelik Yapabilirmiyim?

rwaisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
namik ekintop
Valla çok ciddiyim 250 ne olm 3 sene önce o fiyatdı işin olsun google bulursun bilecik motorlu kurye ilanları yazıp
evet hocam bende o yuzden kuryeliğe yoneldım bu yasımda en cok gelir elde edebileceğim iş bu gibi duruyor ehliyetimi aldığım anda direkt başlıcam

shımbo23

80+
evet hocam bende o yuzden kuryeliğe yoneldım bu yasımda en cok gelir elde edebileceğim iş bu gibi duruyor ehliyetimi aldığım anda direkt başlıcam
Ehliyet hemen alamıcaksın bilgin olsun 3 4 ay sürer ilk yazılı giriceksin sonra kazanırsak sürüş eğitimleri 20 25 gün ondan sonra sınav
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ehliyet hemen alamıcaksın bilgin olsun 3 4 ay sürer ilk yazılı giriceksin sonra kazanırsak sürüş eğitimleri 20 25 gün ondan sonra sınav
Ehliyeti para için bekleme taksit le alana kadar paran oldukça ödeyebilirsin ben o hatayı yapmıştım param yok diye 5 ay bekledim almayı

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Selamlar Ben 16 Yaşındayım İşe Girip Para Kazanmam Gerekli Ama Maalesef Çevremdeki İş Verenler Reşit Olmadığım İçin Çok Az Paralar Veriyor Gunluk 150-250 Arası
Benım Motorum Var Mahallede Kullanıyorum 125cc Lik Bu Aralar Ehliyet Alıcağım Ehliyet Alırsam Getir YemekSepeti Tarzı Yerlerde Kuryelik Yapabiliyormuyum 16 Yaşında a1 Ehliyet İle?
getir 18 yaş istiyor dostum ve getire girme bende daha önceden getirde çalıştım çalışmana deymez

rwaisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
namik ekintop
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ehliyeti para için bekleme taksit le alana kadar paran oldukça ödeyebilirsin ben o hatayı yapmıştım param yok diye 5 ay bekledim almayı
yok para zaten coğunlugunu bırıktırdım sadece doğru zamanı beklıyorum suanlık

hashasii

80+ Bronze
250 ye yüzüne bakma reşitlikle alakası yok reşit de paket atıyor sende günlük en az 800 diyebilir sana işin olsun ara bölgeyi biliyor isen söyle bulursun
Hocam alakası yok ama düzen böyle kimse 18 yaş altına asgari ücretten fazla vermez verse verse aylık 15 verirler hele bilecikte o yüzden günlük 500 dedilermi kabul etmesi lazım

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
mecit burak kılıç
16 yaşında 3 ay yaz tatilinde toplam 110K kazanan arkadaşım olmuştu farklı firmalarlada konuş kuryelikte çok güzel para var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,001
Üyeler
164,591
Son üye
Özgür0671
Top Bottom