Bu tip izin verme durumlarında eğer anlamıyorsanız kurcalamayın.Hocam zaten Norton kullanıyordum. Ama birkaç programa izin vermiştim onun birinden geldi sanırım(
Bu tip izin verme durumlarında eğer anlamıyorsanız kurcalamayın.Hocam zaten Norton kullanıyordum. Ama birkaç programa izin vermiştim onun birinden geldi sanırım(
Hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Tövbeliyim artık güvenmediğim yazılımı açmam.Hocam zaten Norton kullanıyordum. Ama birkaç programa izin vermiştim onun birinden geldi sanırım(
Norton kullanıyorum.gayet memnunum Ancak bilgisayardan memnun değilimPara verecek isem Norton'dan şaşmam.
COMODO IS'nin sandbox teknolojisi sayesinde şüpheli yazılımları izole bir ortamda çalıştırabilirsiniz.Hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Tövbeliyim artık güvenmediğim yazılımı açmam.
Dostum sen The_Mıller mısın?COMODO IS'nin sandbox teknolojisi sayesinde şüpheli yazılımları izole bir ortamda çalıştırabilirsiniz.
COMOD IS'nin içinde bir FW+AV yazılımı da mevcuttur. Ayrıca içinde COMODO'ya ait bir sanal işletim sistemide bulunmaktadır.
Ve en önemlisi COMODO IS'ye ücretsiz sahip olabilirsiniz.
Hatta KillSwitch gibi birçok faydalı özellik de bulunmaktadır.
Hayır, yan çarı.Dostum sen The_Mıller mısın?
Onun çakmasıyım dostum.Dostum sen The_Mıller mısın?
O değil yani.Hayır, yan çarı.
Hocam aynı anda 2 tane kullansam olur mu? Bunun için RAMi 32 bile yaparım.COMODO IS'nin sandbox teknolojisi sayesinde şüpheli yazılımları izole bir ortamda çalıştırabilirsiniz.
COMOD IS'nin içinde bir FW+AV yazılımı da mevcuttur. Ayrıca içinde COMODO'ya ait bir sanal işletim sistemide bulunmaktadır.
Ve en önemlisi COMODO IS'ye ücretsiz sahip olabilirsiniz.
Hatta KillSwitch gibi birçok faydalı özellik de bulunmaktadır.
Çakışırlar.Hocam aynı anda 2 tane kullansam olur mu? Bunun için RAMi 32 bile yaparım.
O olsam şimdiye reaksiyon konusunda @crazyreign'i, ve bilgi konusunda tüm forumu geçmiştim.O değil yani.
Ben de isterdim.Onunla konuşmayı çok isterdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çakışırlar.
Ah üzümlü kekim. Nasıl da haksızlığa uğratıldı.O olsam şimdiye reaksiyon konusunda @crazyreign'i, ve bilgi konusunda tüm forumu geçmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de isterdim.