❌İndirim Bitti! Kutulu i3 10100F - Vatan bilgisayar - 899 TL

i5-11400'de de güzel indirim var. Para olsa alacaktım ama yetiremedim.

bir forumda OC yapacaksanız 3100 yapmayacaksanız 10100f demişler hocam. ayrıca amd tarafında +3000 mhz ram desteği varken intelde 2666 mhz desteği var. Elinizde hazır sistem varsa değiştirmeye pek gerek yok bence. daha anakartı da değiştirmeniz lazım, gereksiz masraf olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rica ederim hocam iyi günlerde kullanırsınız umarım (y)
OC yapmıyorum normal stock şekilde kullanıyorum. Sadece bazen CS GO oynarken anlık takılma gibi durumlar oluyor. Sistemim Abdullah’ın hazırladığı MD 2 ekstra olarak 500gb WD sn750 m2 ssd taktım.

Ya indirim bekliyodum bu ürüne, gidip gecenin 2'sinde mi yapmışlar indirimi gerçekten?
Alamadım, oof of.

itopyadaki kutusuzdu bu kutulu, aradaki kutu ve fan farkını hesaba katarsak bu daha mantıklı.
bence degil. kutu bir ise yaramiyor, fan desen 5 kurus etmez 50 TL'ye bulursun o fandan. 50 tl fazla verjp azcik bile olsa daha iyi performans alırım ben olsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

itopyada vardı stok bitmediyse duruyordur

yok arkadaş ben anlamıyorum nerde bu amd nin fiyat performans işlemcileri elimde amde ana kart var ikinci bilgisayar için ne 3100 kaldı piyasada ne başka bir şey 10100f e bak sen 900 tl bulunur hale geldi.

Piyasadaki en FP işlemci herhalde, bir de anakartları da uyguna düşürdünüz mü oh mis :)

Geri