kolonya Cezalı 80+ Gold Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 9,774 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 23,386 1 Kasım 2021 #14 Ne yalan söyleyeyim doğduğumdan beri 1 kere bile kütüphaneye gitmedim Okul gezisi için kitap fuarına gittim ama kütüphaneye hiç.
Ne yalan söyleyeyim doğduğumdan beri 1 kere bile kütüphaneye gitmedim Okul gezisi için kitap fuarına gittim ama kütüphaneye hiç.
Ciri 80+ Gold Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 6,801 En İyi Cevap 6 Reaksiyon skoru 32,595 1 Kasım 2021 #15 Triss Merigold yazmış: Teşekkürler reis Uyumayan kütüphane benim eve bayağı yakınmış orası nasıldır acaba ? Hiç gittin mi ? Devamı için tıklayın... Genel olarak kütüphaneler yakın düzeyde ya, sen en az vakit kaybedeceğin kütüphaneyi seç. Beğenmezsen millet kütüphanesine gidersin
Triss Merigold yazmış: Teşekkürler reis Uyumayan kütüphane benim eve bayağı yakınmış orası nasıldır acaba ? Hiç gittin mi ? Devamı için tıklayın... Genel olarak kütüphaneler yakın düzeyde ya, sen en az vakit kaybedeceğin kütüphaneyi seç. Beğenmezsen millet kütüphanesine gidersin