Kütüphanemdeki hangi oyuna başlayayım ?

A_M_D_C_

80+
Reaksiyon skoru
29
Aşağıdaki oyunlardan hangisine başlayayım veya varsa 2-3dolarlık oyun önerisi de alabilirim ama daha fazla para vermek istemiyorum. ? Witcher-batman ve mafia serisini oynadım.

Ekler

• 1726773490791.png
    1726773490791.png
    95.9 KB · Hit: 47
Aşağıdaki oyunlardan hangisine başlayayım veya varsa 2-3dolarlık oyun önerisi de alabilirim ama daha fazla para vermek istemiyorum. ? Witcher-batman ve mafia serisini oynadım.
wıtcher bence

onu oynadım hocam mükemmel bir oyun, oynamadığım bir oyuna başlayayım diyorum çok fazla oyun geçmişim yok yeni yeni hikayeli oyunlara geçiyorum.
ark bende oynuyorum ama ılk zamanlar bıraz alısana kadar zorluyor ama sevebılırsın bır dene

3 gta oyununu indirip üstüne 4. oyunu indirin derim ben yaptım güzel oldu

3 gta oyununu indirip üstüne 4. oyunu indirin derim ben yaptım güzel oldu
ilk 2yi oynamadım ama gta3ü oynamıştım zamanında. vice city ve san andreas zaten oynadım bitirdim defalarca. 4 için en iyi fizik motoruna sahip diye söylemler duydum oynayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en severek oynadığım ve belki de bir daha daha iyisini göremeyeceğimi düşündüğüm bir oyun hocam. keşke hafızamı kaybetsemde defalarca oynasam... başka bir öneriniz var mı

10 tane oyun atmışın yarısını oynamışın zaten ne önerek anlamadım

ilk 2yi oynamadım ama gta3ü oynamıştım zamanında. vice city ve san andreas zaten oynadım bitirdim defalarca. 4 için en iyi fizik motoruna sahip diye söylemler duydum oynayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en severek oynadığım ve belki de bir daha daha iyisini göremeyeceğimi düşündüğüm bir oyun hocam. keşke hafızamı kaybetsemde defalarca oynasam... başka bir öneriniz var mı
fizik motoru iyi iyi olmasına da bence bir tık hantal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,572
Üyeler
188,129
Son üye
uunalir
Geri