wıtcher benceAşağıdaki oyunlardan hangisine başlayayım veya varsa 2-3dolarlık oyun önerisi de alabilirim ama daha fazla para vermek istemiyorum. ? Witcher-batman ve mafia serisini oynadım.
onu oynadım hocam mükemmel bir oyun, oynamadığım bir oyuna başlayayım diyorum çok fazla oyun geçmişim yok yeni yeni hikayeli oyunlara geçiyorum.wıtcher bence
ark bende oynuyorum ama ılk zamanlar bıraz alısana kadar zorluyor ama sevebılırsın bır deneonu oynadım hocam mükemmel bir oyun, oynamadığım bir oyuna başlayayım diyorum çok fazla oyun geçmişim yok yeni yeni hikayeli oyunlara geçiyorum.
nasıl bir oyun hocam nereden eklediğimi bile hatırlamıyorum. oyundaki amacımız ne daha doğrusu?ark bende oynuyorum ama ılk zamanlar bıraz alısana kadar zorluyor ama sevebılırsın bır dene
3 gta oyununu indirip üstüne 4. oyunu indirin derim ben yaptım güzel olduAşağıdaki oyunlardan hangisine başlayayım veya varsa 2-3dolarlık oyun önerisi de alabilirim ama daha fazla para vermek istemiyorum. ? Witcher-batman ve mafia serisini oynadım.
ilk 2yi oynamadım ama gta3ü oynamıştım zamanında. vice city ve san andreas zaten oynadım bitirdim defalarca. 4 için en iyi fizik motoruna sahip diye söylemler duydum oynayacağım.3 gta oyununu indirip üstüne 4. oyunu indirin derim ben yaptım güzel oldu
en severek oynadığım ve belki de bir daha daha iyisini göremeyeceğimi düşündüğüm bir oyun hocam. keşke hafızamı kaybetsemde defalarca oynasam... başka bir öneriniz var mıMafia 2
3 tane harici oynamaya değer var mı varsa hangisi veya 2-3 dolarlık oyun istedim yani.10 tane oyun atmışın yarısını oynamışın zaten ne önerek anlamadım
fizik motoru iyi iyi olmasına da bence bir tık hantalilk 2yi oynamadım ama gta3ü oynamıştım zamanında. vice city ve san andreas zaten oynadım bitirdim defalarca. 4 için en iyi fizik motoruna sahip diye söylemler duydum oynayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en severek oynadığım ve belki de bir daha daha iyisini göremeyeceğimi düşündüğüm bir oyun hocam. keşke hafızamı kaybetsemde defalarca oynasam... başka bir öneriniz var mı
yine de bi indirip bakıcam hocam teşekkür ederimfizik motoru iyi iyi olmasına da bence bir tık hantal
hepsi çok iyi oyunlar yaAşağıdaki oyunlardan hangisine başlayayım veya varsa 2-3dolarlık oyun önerisi de alabilirim ama daha fazla para vermek istemiyorum. ? Witcher-batman ve mafia serisini oynadım.